Xàtiva, Elx i València marquen el ritme del pàdel

El retorn del Circuit Or 2019 amb les seues habituals retransmissions per streaming ja és una realitat. Aquest cap de setmana es resoldran les rondes finals de totes les categories del torneig 24 que des del dimecres ve disputant-se en el Club de tennis i pàdel Camp *Bixquert de Xàtiva.

Demà diumenge, des de les 10.30, viurem les semifinals del torneig xativí mentre que en la jornada de vesprada, a partir de les 17.30, retransmetrem, també en directe, les finals. Aquests partits poden seguir-se en directe a través d’aquest pàgina web, a través del canal de YouTube de *padelcv o en la nostra APP (descàrrega gratuïta) *PADELGO.

En paral·lel, el circuit Elx 2019 fa parada aquest cap de setmana en Life *Padel per a disputar una nova prova d’un circuit que, any rere any, va prenent un gran prestigi.

I finalment, a València, viurem en la vesprada de hui, la Be Active *Night, esdeveniment circumscrit en la Setmana Europea de l’Esport. Durant 6 hores es tancarà al trànsit l’emblemàtica Plaza de l’Ajuntament de València perquè diferents col·lectius mostren a la ciutadania els seus esports. I, per descomptat, no podia faltar a la cita la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana que, a través del nostre programa «Pàdel en el col·le» omplirà de xarxes, pales i boles el centre de la ciutat.

Tot això mentre s’anuncia el retorn d’un dels clubs més emblemàtics de la nostra Comunitat, *blupadel, i ho fa preparant un torneig obertura dins del nostre circuit Or, previst per al segon cap de setmana d’Octubre. Allí estarem per a viure aquest magnífic retorn.

I quan tota Castelló ja fa olor de mundial. Les delegacions de tots els països, amb jugadors des dels Estats Units fins al Japó o Indonèsia, ja compten les hores per a prendre els seus vols cap al nostre territori i disputar un Campionat del món que, per la seua inscripció, tant en el torneig per seleccions, com en la modalitat de parelles, ja ha entrat de ple en la història.