Victòries amb missatge en el FIP Star de Borriana 2021

En les pistes de Espadel Borriana es va posar en marxa el calendari internacional 2021. Les proves FIP han sigut les més matineres. A l’abril arribaran les primeres cites WPT i per a juny quedarà inaugurat el circuit Challenger.

Més de dos mesos sense competir van fer que es bateren tots els rècords de participació i també d’audiència a través del streaming que es va emetre en directe des de la jornada de quarts de final i que pots tornar a veure en aquest enllaç.

A les finals van arribar les parelles més en forma en aquest inici de curs. Jessica Castelló i la tricampiona francesa Alix Collombon van demostrar que estan cridades a donar més d’un esglai en aquesta temporada. El seu primer torneig juntes les cataloga com absolutament fiables, estables, amb un altíssim ritme de bola i gran envergadura, la qual cosa els permet amenaçar als seus rivals tant des del joc per baix com amb rematades.

En aquesta final van superar a Tamara Icardo i Tast Tenorio, amb remuntada inclosa. 3/6 7/5 6/3 va ser el resultat final que va deixar passe al somriure de Alix i les llàgrimes de Jessica, qui va dedicar aquesta victòria a la memòria del seu pare.

L’últim partit del quadre masculí de primera categoria va ser un altre rotllo. Xisco Gil i Sergio Alba, finalistes en l’edició 2020 en aquest mateix FIP Star de Borriana, no van donar opció a Adrián Blanco i a Maxi Grabiel.

Va ser un domini acaparador. Per moments, avassallador. 6/2 6/2 va ser el resultat final en el qual la parella que lidera el rànquing de la Federació madrilenya de pàdel va demostrar a tots els amants del nostre esport que no hi ha més secret que el treball i el sacrifici.

Xisco i Sergio van transmetre durant tot el torneig, que van començar amb males sensacions, que van canviar en el partit de semifinals, un missatge d’esperança per a tots els jugadors de pàdel. Des de la humilitat, no donar una bola per perduda i un comportament exquisit dins de la pista, al final, arriben els resultats. Va ser una victòria còmoda davant una parella de campanetes que conformen Adri i Maxi.

El pàdel internacional va tornar aquesta setmana en terres castellonenques. Ara és el torn perquè continue el calendari nacional, amb l’«impuls» del Club de Tennis Castelló i el Campionat d’Espanya per equips cadets en el Raval, també a Castelló i esperar a l’inici de World Padel Tour, que tornarà a visitar Alacant i València, i les proves Challenger amb cites a La Nucia i Alfafar. El circuit FIP Star tornarà a la Comunitat Valenciana a La Nucia.