València ja olora a World Padel Tour

En tot just unes hores començarà a escriure’s la història de l’edició 2019 de l’Estrela Damm València Open.

Un any més, les estreles del pàdel mundial tornen a rendir visita a la capital de la Comunitat Valenciana per a mostar, entre altres coses, un ball de parelles inèdit fins hui. Per damunt dels 20 canvis de company obrin el quadre. Mentre Sanyo Gutiérrez i Maxi Sánchez continuen liderant el ránking mundial, la temporada de Paquito Navarro i Juan Lebrón està sent superba.

Pel que respecta als jugadors valencians, haurem de matinar demà diumenge per a veure en pista a Christian Ramos i Juanmi Such en primera ronda de preprevia. Els jovens Javi Navarro i Mario Ortega jugaran el seu partit, també el diumenge, però a les 10 del matí. Álex Arroyo té torn a les 11, igual que Mario Cerezo, integrandes de les nostres seleccions.

El diumenge a la vesprada debutaran Sergio Icardo, Edu Alonso i Salva Oria, al costat de Joseda Sánchez.

Preparats en la fase prèvia, debutant el dilluns, tenim a Christian Fuster. I ja per al dimarts a Matías Nicolleti, al costat de Jordi Muñoz, Aris Patiniotis i Miki Solbes.

Tots ells buscaran una plaça en el quadre final, que es disputarà en el pavelló municipal de la Font de Sant Lluís en el qual ja esperen el seu torn Javi Rico, que debutarà en el segon torn vespertí del dimecres i Josete Rico, que ho farà a continuació.

Pel que respecta al quadre femení , l’inici de les nostres esperarà fins a la vesprada del dilluns amb la presència en pista d’Estela Francés, Gal·la León, Aida González, qui jugarà davant Arantxa Soriano.

Des de la fase prèvia iniciaran el torneig Marina Martínez Lobo, el dimarts a la vesprada, igual que Celeste Paz.

Directa al quadre ha anat Tamara Icardo, el debut del qual està programat per al dimecres a les 17 hores en SUMA Alfafar, i Anna Cortiles i Jessica Castelló els qui ho faran un parell d’hores més tard.

Els anirem informant diàriament dels resultats dels nostres jugadors, que volen ser profetes en la nostra terra.