València espera la final del WPT al crit de Tamara, Tamara!

Eren les quartes semifinals de l’any per a Tamara Icardo, però aquestes tenien un sabor especial. Jugava a casa. La graderia del pavelló municipal Font de Sant Lluís estava tot el repleta que les autoritats permeten amb un interés comú: fer costat a la jugadora valenciana perquè poguera estar en la seua segona final de la temporada.

Marc incomparable i duel de titanes: Tamara i Delfi Brea davant Aranzazu Osoro i la sevillana Victoria Iglesias.

El primer colp del partit va ser per a Icardo i Brea. Break en el primer joc. El duel de revessos a dues mans entre Tamara i Iglesias deixava detalls magnífics. Cada punt era llarg. Colps amb marge, fugint dels errors no forçats. Màxima concentració en les quatre jugadores. I un altre colp en el cinqué joc. Un altre trencament per a fer volar el marcador fins al 4/1. El primer set estava en la butxaca (6/3).

La segona manga va començar sota els mateixos paràmetres. Domini total i absolut de Delfi i Tamara i molts errors de Osoro i Iglesias, els qui es precipitaven en arriscar en excés en la seua cerca de l’equilibri en la semifinal. El resultat, break en el segon joc i avantatge immediat de manera vertiginosa fins a portar el marcador al 3/0. Era el moment de gaudir. La superioritat era abismal. Pese a l’esglai per la relliscada de Brea, qui juga amb el tendó d’Aquil·les tocat, el partit era per a Delfi i Tamara Icardo (6/3 6/1).

Així, demà, per primera vegada en la història, una jugadora valenciana jugarà la final del WPT València Open. A les 10 del matí, Tamara Icardo i Delfi Brea davant els primers caps de sèrie: Ale Salazar i Gemma Triay. A la recerca de repetir l’èxit de Santander, del seu segon títol de l’any, de repetir el crit unànime de la Fonteta: Tamara, Tamara!.

Gràcies World Padel Tour per la foto.