Notícies

17 de May 2022

World Pàdel Tour i la Federació Espanyola de Pàdel tanquen l’acord per al llançament de les proves WPT Next

Després de l’acord aconseguit, el Circuit Or de la Comunitat Valenciana serà puntuable per al rànquing de World Pàdel Tour i els nostres jugadors tindran l’oportunitat de millorar les seues posicions en el circuit professional sense eixir de la nostra terra.

Les noves proves WPT Next, en les quals hi haurà quatre nivells (Diamond, Emerald, Ruby i Sapphire), permetran a totes les Federacions Autonòmiques Espanyoles posar a la disposició dels seus jugadors proves on aconseguir punts per al circuit professional, ja siga per a la seua consolidació o per al seu accés al mateix des de les categories inferiors.

Totes les proves del Circuit Or FPCV seran, com a mínim, de la categoria Ruby, igualant els premis en homes i dones, que es repartiran 3.100€ en cadascun dels dos quadres principals de la competició. De la mateixa forma es repartiran els 34 punts per a cada jugador/jugadora campions del torneig, mentre els subcampions obtindran 17 punts per jugador.

En el nivell WPT Next Ruby poden jugar tots els jugadors, a partir del lloc 41 del rànquing WPT, tant de categoria masculina com femenina.

La primera oportunitat per a obtindre aquestes noves recompenses serà en l’Or 24* FPCV que es disputarà del 30 Maig al 5 Juny en les pistes del Club Castelló Pàdel Sport.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies