Notícies

21 de January 2022

World Padel Tour complirà la seua doble visita anual a la Comunitat Valenciana

En la jornada de hui, World Padel Tour ha fet oficial el seu calendari de competició per a 2022 en el qual tornen a aparéixer els tornejos Open tant d’Alacant com de València.

El circuit mundial començarà enguany a Miami (USA) després d’una exhibició a Acapulco per a celebrar les seues primeres tres proves a Espanya a Reus (Tarragona), Vigo (Pontevedra) i Alacant.

Serà entre el 4 i el 10 d’abril, just abans de Setmana Santa, quan World Padel ¨Tour torne a engalanar el Centre de tecnificació per a disputar un any més la primera cita anual amb la Comunitat Valenciana.

La ciutat de València haurà d’esperar a l’estiu, en concret, entre el 4 i el 10 de juliol, per a rebre a les estreles del pàdel mundial en el pavelló Font de Sant Lluís.

El calendari més internacional de la història amb tornejos i exhibicions als Estats Units, Mèxic, Suècia, Bèlgica, Dinamarca, Àustria, França, Finlàndia, Orient Mitjà, Portugal, Itàlia i l’Argentina, torna a fer un lloc perquè World Padel ´Tour torne a visitar en dues oportunitats la Comunitat Valenciana que ja va esgotar totes les localitats, tant a Alacant, com a València, per a les rondes finals dels tornejos.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies