Una primavera plena de pàdel

Va començar el segon trimestre de l’any i, ara, després de les vacances de la setmana santa, donem una ullada al calendari que tenim per davant per a aquesta primavera. Posa els pèls de punta.

Per parts: els nostres menors continuaran disputant el nostre circuit autonòmic i competint tant a Lleó com a Múrcia, en els TyC, a més de disputar el Campionat autonòmic per clubs.

El circuit Or autonòmic visitarà Espadel Borriana a la fi d’abril per a la disputa d’un torneig FIP Rise i a més tindrem un FIP Promotion.

El nostre circuit Plata continuarà recorrent la Comunitat Valenciana de nord a sud mentre arribarà la primera visita del circuit professional amb el World Padel Tour Alacant 500, entre l’1 i el 5 de maig.

La selecció de veterans viatjarà a Balears per a disputar el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques mentre que rebrem en PadelPoint La Nucia la fase prèvia del Campionat d’Espanya per equips de tercera categoria i el nacional per equips veterans sènior.

Els circuits populars El Corte Inglés visitaran aquest trimestre Sanvi Pàdel, Volapadel, el club de tennis Almoradí, Sportclub, Orcelis, el Club de tennis València, XTD Torrent, el Club espanyol de tennis i Impala.

Una de les grans cites serà la fase final del Campionat autonòmic per clubs que es jugarà a Elda.

La competició per equips veurà la disputa del Campionat autonòmic per equips inclosa la seua fase final.

I finalment, el fermall d’or, el posarem amb l’esperat Campionat d’Espanya absolut per parelles que es jugarà en Parc Central i en el pavelló del Vedat, a Torrent, on esperem a les grans estreles del pàdel nacional.

Pel que respecta a la formació, s’obriran inscripcions per a cursos de monitor, nivell 1, a Castelló i també per a monitors de DiPádel.

Veure pàdel, jugar pàdel, aprendre pàdel. Senzillament espectacular.