Un campionat d’Espanya cadet, tres provincials de menors i un Plata per a començar març

Arranca l’últim mes del primer trimestre de l’any amb els nostres menors en el punt de mira.

Després de la disputa del TyC Premium 1 del passat cap de setmana, és el torn dels cadets. La Plana Sport (Castelló) acull el Campionat d’Espanya de primera i segona categories amb participació del Club Esportiu Enesport i M1, en ambdues, i de +QPadel en segona.

Però no sols ells tenen l’oportunitat de jugar amb la Federació aquest cap de setmana perquè el dissabte en Més Que Center Castelló i el diumenge en Peñacañada i el Club Atlètic Montemar es disputen tres provincials de menors simultanis en les tres províncies de la nostra Comunitat.

Els menors de la nostra Federació encara són a temps d’inscriure’s per al tercer torneig del circuit autonòmic de menors que serà classificatori per al TyC 2.

A més, quasi 150 jugadors estan inscrits per a la prova del circuit Plata FPCV que es disputa en Blupadel, amb quadres de primera, segona, tercera i quarta categories. En aquest mateix club es jugarà la següent prova del circuit entre el 13 i el 19 de març. La següent setmana el circuit es traslladarà a Castelló per a disputar prova en el Nou Pàdel Onda.

També estan obertes les inscripcions per a la primera prova del circuit popular El Corte Inglés de la Vega Baixa que es jugarà del 12 al 18 de març en el Club de tennis i pàdel Albatera.

Els campionats autonòmics tenen dues cites en l’horitzó pròxim. D’una banda, el de veterans que es jugarà en Sanvi Pàdel del 31 de març al 2 d’abril i l’absolut de clubs la inscripció dels quals finalitzarà el 24 de març.