Notícies

4 de February 2022

TYRIS, la cervesa artesanal valenciana, s’uneix a la nostra federació donant suport a l’esport amateur

És una satisfacció poder anunciar que des d’aquest inici de temporada comptarem amb la col·laboració i suport de la cervesa artesanal pionera en la nostra terra. TYRIS serà present en les fases finals de la lliga per Equips FCPV, recompensant i refrescant als equips campions de cadascuna de les categories dels playoffs com de la Supercopa d’Alacant, Castelló i València. Així, després de la competició que es disputarà els pròxims 11, 12 i 13 de febrer, tots els equips campions de cada categoria rebran un calaix de 24 cerveses variades de la marca valenciana.

Aquest premi es veurà incrementat en la Fase final autonòmica que es disputarà un mes després en el Club de Camp K7 de Paterna (València), concretament entre l’11 i el 13 de març. Tots els equips campions i subcampions veuran recompensat el seu esforç en funció de l’alineació presentada en la ronda final.

Els campions de cada categoria rebran l’equivalent a una botella de cervesa TYRIS per cada quilo de pes del jugador amb major pes dels 6 alineats en la final.

Per part seua, els subcampions rebran la mateixa equivalència de botelles de cervesa TYRIS per cada quilo de pes del jugador amb menor pes dels 6 alineats de la final.

Aquests equips també rebran el material esportiu de la marca HEAD i garantiran la seua participació en la fase final nacional que enguany es disputarà a Saragossa del 4 al 6 de Novembre.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies