Notícies

23 de October 2020

Tindrem campions inèdits

Aquesta vesprada comença a disputar-se el Campionat absolut per parelles 2020 en les pistes del Castelló Pàdel Center.

Si en 2018 i 2019 van ser els germans Josete i Javi Rico els campions de pàdel de la Comunitat Valenciana, l’any passat els van prendre el relleu Christian Fuster i Miki Solbes. No obstant això, enguany tindrem campions inèdits.

El mateix ocorrerà en categoria femenina on Lorena Figueres i Tamara Icardo ja no competiran juntes després de ser les absolutes dominadores de les últimes edicions.

Diumenge que ve, des de les 10 del matí, podran presenciar en directe, a través del nostre canal de YouTube, de la nostra pàgina web i de l’aplicació PADELGO (descàrrega gratuïta), les semifinals de l’autonòmic absolut i des de les 16 hores, les finals per a comprovar quines parelles es proclamen campiones de la Comunitat Valenciana de pàdel. Recordem que aquest cap de setmana es produirà l’habitual canvi horari i que a les 3 seran les 2.

Josete Rico i Salva Oria apareixen com a principals favorits mentre que Javi Rico i Christian Fuster són els segons caps de sèrie. Per darrere d’ells, els alacantins Juanmi Such i Javi Palasí i Miki Solbes al costat d’Edu Alonso conformen el pòquer d’aspirants al títol més important del nostre esport.

Entre elles, Anna Cortiles i Jessica Castelló buscaran el seu primer entorxat valencià però hauran d’anar amb compte amb Arantxa Soriano i Celeste Paz, finalistes en Benicàssim fa unes setmanes.

El torneig es disputarà complint en tot moment els protocols de salut marcats pel govern de la Generalitat Valenciana.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies