Pàdel a l'escola

Pàdel a l’escola

El projecte de pàdel a l’escola és un projecte ambiciós en el qual es pretén introduir el nostre esport en l’àmbit escolar. Per a això s’ha creat tot un conjunt de materials específics entre els quals destaca la pala de pàdel a l’escola (mida normal però amb puny adaptat i només 200-220gr de pes). Xarxa de minipàdel, pilotes amb diferents pressions i cintes per marcar el camp completen un material creat especialment per a este projecte.

En el curs de pàdel a l’escola li mostrarem als futurs monitors com iniciar a nens d’educació infantil i primària en el pàdel sense que siga necessari tindre una pista en el centre escolar. Tot basat en diverses unitats didàctiques per nivells (verd, vermell i taronja) que donen la possibilitat al monitor de poder impartir-les com una activitat extraescolar anual o bé com una part del currículum del curs dins de l’assignatura d’educació física.

Els futurs alumnes d’este curs i per tant, monitors de pàdel a l’escola, hauran de tindre una formació prèvia que serà necessària per poder matricular-se en el curs. Monitors amb el títol de la FPCV, FEP o de nivell 1, titulats en magisteri de ef, en tafad o llicenciats en ccafd formen part d’alguns dels professionals que podran matricular-se. Una vegada hagen aprovat, entraran a formar part d’una borsa de monitors que serà utilitzada per la FPCV per a crear escoles en els centres esportius i escolars amb els quals esta federació aconseguisca els acords corresponents.

Una vegada finalitzat el curs els alumnes podran adquirir el pack de pàdel a l’escola bàsic. Un conjunt de materials específics que asseguren la qualitat i la correcta pràctica dels exercicis proposats en les fitxes de cada unitat didàctica. és per això, que tota activitat sobre pàdel a l’escola en la qual participe la FPCV haurà d’impartir-se amb el citat material.

A continuació posem a la vostra disposició tota una explicació detallada del projecte.

guia pàdel a l’escola

document explicatiu del projecte