Notícies

27 de June 2022

Tamara Icardo rep el premi al mèrit esportiu de l’Ajuntament de València

Aquesta vesprada s’ha celebrat la XXII edició dels premis al mèrit esportiu de la ciutat de València. Sota l’organització de l’Ajuntament i la Fundació Esportiva Municipal, es reconeix el treball que fan tant els esportistes com les entitats que desenvolupen la seua activitat a València.

La millor jugadora de pàdel en la història de la ciutat, Tamara Icardo, ha rebut el principal guardó distingint així els resultats esportius obtinguts durant l’any natural de 2021.

Tamara Icardo Alcorisa, nascuda a la ciutat de València el 10 d’octubre de 1995 va arribar al cim del pàdel autonòmic formant parella amb la llegenda Lorena Figueres per a fer el salt així al circuit mundial on va aconseguir la victòria en dos tornejos World Pàdel Tour, a Santander i l’inoblidable de València al costat de l’argentina Delfi Brea. A més, Icardo ha sigut campiona d’Europa i del món amb la selecció espanyola en 2021.

Al costat de Tamara, han rebut els premis principals de la gala d’aquesta vesprada, el jugador de frontenis Carlos Domínguez Capilla, medalla d’or d’Europa i en la copa del món i el premi Amorós al mèrit esportiu ciutat de València ha sigut concedit a Francisco Fenollosa, president d’honor del Llevant UD, als seus quasi 90 anys d’edat.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies