Notícies

19 de January 2022

S’obri la inscripció per al primer FIP Gold de l’any, inici del nostre circuit Or

El calendari internacional de pàdel de màxim nivell s’obrirà, un any més, a Borriana.

La cita, ja clàssica del mes de Febrer en la localitat castellonenca, presa ja tints d’esdeveniment estel·lar en transformar-se des d’un FIP Star en 2021 a un FIP Gold en 2022.

Entre el 14 i el 20 del segon mes de l’any, un elenc d’estreles del pàdel mundial començaran la seua competició en aquest esdeveniment ja ineludible tant del calendari FIP com de l’autonòmic de la Comunitat Valenciana ja que suposa la primera de les proves del nostre circuit Or.

Les inscripcions es realitzaran a través del programa de la FIP i caldrà fer-ho amb la llicència FIP. La data límit d’inscripció serà el divendres 11 de febrer a les 14 hores.

Per a aquest torneig queden exclosos els jugadors que ocupen les 16 primeres posicions del rànquing WPT tant femení com masculí.

L’edició d’enguany compta com a patrocinador principal amb l’empresa Setine de Borriana.

El torneig comptarà amb streaming en directe des dels quarts de final de tots dos quadres i defensaran el títol aconseguit en 2021 la francesa Alix Collombon i l’alacantina Jessica Castelló en categoria femenina, i Xisco Gil i Sergio Alba en masculina encara que aquests últims, amb tota probabilitat, jugaran amb diferents parelles.

Així, durant les pròximes setmanes anirem coneixent els noms dels principals jugadors que van confirmant la seua presència en aquesta cita imprescindible per a l’inici del curs padeler anual de Borriana. Les primeres rondes es disputaran, com és habitual, en Espadel mentre que la pista central se situarà en el pavelló poliesportiu La Bosca de la localitat de la Plana Baixa.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies