Regals de Bullpadel en els provincials de menors

Des que el mes de setembre passat la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana actualitzara el format dels tornejos provincials de menors per a avançar en l’expansió del nostre esport entre els més xicotets, ha pogut comprovar-se el significatiu augment de participació registrat.

A partir d’ara, Bullpadel ha volgut unir-se a aquesta iniciativa i, des d’ara, en cada torneig provincial de menors, sortejarà entre tots els xiquets que participen dues pales júnior fins a final de temporada.

D’aquesta manera, aquells joves federats que estan començant a competir trobaran un al·licient més per a poder jugar amb nosaltres.

Recordem que les inscripcions màximes estan supeditades a les pistes disponibles de cada torneig, amb la finalitat que s’ajusten a les previsions de joc i es realitzaran, com fins hui, a través de la nostra web.

Per a la coordinació de tota aquesta competició i la supervisió de les escoles esportives municipals de pàdel, es va crear la figura del responsable de pàdel base de la FPCV, representada per Nacho Estruch.

Esperem que aquesta relació entre Bullpadel i la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana supose un estímul important per als nostres joves.