Proclamats els campions autonòmics de veterans 2023

En les instal·lacions de Sanvi Pàdel, a Sant Vicent del Raspeig, i sota la tutela de Montilla competició, es va disputar, un any més, el Campionat de la Comunitat Valenciana per parelles de veterans.

Es van disputar tres categories: femenina per a més de 35 anys i masculines de més de 40 i més de 50 anys.

En la categoria femenina partien com a primers caps de sèrie Natalia Rodríguez i Anouk Faure, els qui, en un duríssim partit, no van poder superar les semifinals. Elisa Peñalvo i Lucía Iborra els van véncer en tres mànegues (7/5 en el tercer).

Allí es van veure les cares amb Bàrbara Mingotes i Lucía Belenguer, els qui es van proclamar campiones de la Comunitat Valenciana. El seu triomf 6/2 6/3 els va permetre a les jugadores castellonenques.

En la categoria de més de 40 anys es van proclamar campions de la Comunitat Valenciana Nacho González i José Daniel Montilla després de véncer en la final per un doble 6/2 a Sergio Lillo i Iván Madrigal.

Finalment, la categoria de més de 50 anys va ser per a Vicente «Pato» Daroqui i Alfonso Martí, els qui van véncer tots els seus partits d’aquesta fase final de grups. El subcampionat autonòmic va ser per a Luis Vicent i Miguel Antón.