.
.
.
.

La Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana i l’empresa Padel Recruits han arribat a un acord per a proporcionar servicis professionals de cerca d’ocupació i consultoria laboral als membres de la nostra federació, així com promocionar els servicis i activitats de la Federació a nivell internacional..

Este acord té com a objectiu principal brindar a tots els membres de la FPCV accés a una àmplia gamma d’oportunitats laborals i recursos que els ajudaran a desenvolupar la seua carrera professional a nivell internacional. Volem que cada membre de la família del pàdel valencià trobe l’ocupació somiada. La col·laboració amb Padel Recruits els permetrà accedir a servicis especialitzats de capacitació en el mercat laboral, així com assessorament sobre l’elaboració de currículums i entrevistes.

CLICK TO JOIN

 

 

 

 

 

 

 

A més, Padel Recruits promourà els servicis que habitualment presta la Federació als seus membres, a través de la seua xarxa de contactes i canals de comunicació, la qual cosa augmentarà la seua visibilitat i millorarà la seua capacitat per a atraure a nous membres així com potencials col·laboracions institucionals i comercials a tots els nivells.

Fes clic en les imatges i obtindràs més informació sobre els servicis i com sol·licitar-los.

Uneix-te a la família FPCV-PADEL RECRUITS!