Notícies

18 de June 2022

Pàdel per a tots els nivells en aquest cap de setmana de calor

Primer cap de setmana de molta calor en la Comunitat Valenciana i els nostres jugadors tenen l’oportunitat de gaudir del pàdel a tots els nivells.

La màxima exigència la tenim a Marbella, on 27 parelles amb representació valenciana disputen el TyC Premium 3, l’última prova nacional de menors abans del Campionat d’Espanya que es disputarà en PadelPoint La Nucia entre el 29 d’agost i el 4 de setembre.

Els nostres menors tenen oberta la inscripció per al pròxim autonòmic que es jugarà en Suma Pàdel Alfafar el pròxim cap de setmana.

En categories absolutes, està oberta la inscripció per a l’històric torneig del circuit Or WPT Next Ruby que es disputarà a la ciutat de València, concretament a València tennis center. Es jugaran totes les categories i serà la setmana immediatament anterior al World Padel Tour València Open el que ho converteix en la millor opció perquè els jugadors puguen preparar-ho competint al màxim nivell.

El nostre circuit Plata fa parada aquest cap de setmana en el Club Atlètic Montemar d’Alacant amb una excel·lent inscripció i el circuit Bronze disputa torneig en el Club de camp d’Onda.

El circuit El Corte Inglés trofeu CUPRA Llevant Motor de València tancarà hui amb la disputa de les finals la quarta prova de la temporada en el Club espanyol de tennis de Rocafort. Estan obertes les inscripcions per a la tercera prova del circuit El Corte Inglés trofeu JEEP Comauto de Castelló que està prevista per al primer cap de setmana de juliol en Impala.

Finalment, no oblidem la faceta formativa ja que en Esportiu Stadio està en marxa el curs d’entrenador de pàdel nivell 1 i està a punt de tancar la inscripció del nivell 2, curs de 6 mesos, que s’impartirà en el Club de tennis i pàdel Bergamonte de la platja Pobla de Farnals.

Així que a protegir-se bé de la calor i a gaudir del pàdel federat.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies