PÀDEL EN EL COL·LEGI

ÀREA TÈCNICA

|

PÀDEL EN EL COL·LEGI

PÀDEL EN EL COL·LEGI

El projecte de Pàdel En El col·le és un projecte ambiciós en el qual es pretén introduir el nostre esport en l’àmbit escolar. Per a això s’ha creat tot un conjunt de Materials específics entre els quals destaca la PALA de Padel en el Col·le (Grandària normal però amb puny adaptat i només 200-220gr de pes). Xarxa de MiniPádel, Boles amb diferents pressions i Cintes per a marcar el camp completen un material creat especialment per a este projecte.

En el curs de Pàdel En El Col·le li mostrarem als futurs monitors com iniciar a xiquets d’educació infantil i primària en el pàdel sense que siga necessari tindre una pista en el centre escolar. Tot basat en diverses unitats didàctiques per nivells (verd, roig i taronja) que donen la possibilitat al monitor de poder impartir-les com una activitat extraescolar anual o bé com una part del currículum del curs dins de l’assignatura d’Educació Física.

Els futurs alumnes d’este curs i per tant, monitors de Pàdel En El Col·le, hauran de tindre una formació prèvia que serà necessària per a poder matricular-se en el curs. Monitors amb el títol de la FPCV, FEP o de Nivell 1, titulats en Magisteri d’EF, en Tafad o Llicenciats en CCAFD formen part d’alguns dels professionals que podran matricular-se. Una vegada hagen aprovat, entraran a formar part d’una Borsa de Monitors que serà utilitzada per la FPCV per a crear escoles en els centres esportius i escolars amb els quals esta Federació aconseguisca els acords corresponents.

Una vegada finalitzat el curs els alumnes podran adquirir el Pack de Pàdel En El Col·le bàsic. Un conjunt de materials específics que asseguren la qualitat i la correcta pràctica dels exercicis proposats en les fitxes de cada unitat didàctica. És per això, que tota activitat sobre Pàdel en el Col·le en la qual participe la FPCV haurà d’impartir-se amb el citat material.

A continuació posem a la vostra disposició tota una explicació detallada del projecte.

GUIA PÀDEL EN EL COL·LEGI

Document Explicatiu Del Projecte

Padel-en-el-cole