Notícies

31 de December 2021

Oberta la matrícula a les escoles esportives municipals de València

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, al costat de la Fundació esportiva municipal de l’ajuntament de València, ha obert la matrícula dirigida als menors que desitgen iniciar-se en el pàdel.

Aquesta matrícula es realitza en línia a través d’aquest enllaç i estarà oberta fins a completar places.

Els cursos es realitzaran en els següents centres esportius municipals de la ciutat de València i la seua àrea metropolitana:

Poliesportiu Benimaclet
Ide Palmar
Ide Borbotó
Poliesportiu Orriols
Poliesportiu Samaranch

És molt important indicar el centre on es rebran les classes així com l’horari que es desitja, quedant aquest últim supeditat a la confecció de grups, no sent vinculant, amb sessions d’una hora de duració, un dia a la setmana.

Les sessions seran impartides per tècnics titulats en pàdel i coordinades per la direcció tècnica de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’aquestes escoles és iniciar en la pràctica del pàdel a joves esportistes, la formació tècnica i tàctica i, principalment, oferir un servei social i educatiu, a través de la pràctica esportiva en general, i del pàdel de manera particular.
L’import fixat per als mesos de Gener a Maig és de 62.50 € que s’abonarà mitjançant passarel·la de pagament de targeta bancària després de ser acceptada la sol·licitud.
Els alumnes que siguen beneficiaris de beca de menjador han d’adjuntar la resolució de la beca en el formulari d’inscripció.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies