Noves cites en els circuits Plata i El Corte Inglés

Mentre les festes de la Magdalena i les falles posaven punt i final amb els seus tradicionals Magdalena Vítol i cremà, el pàdel federat continuava el seu recorregut pels circuits habituals.

En aquest cas va ser Alacant la província que va protagonitzar tant el torneig del circuit Plata en Blupadel i el circuit popular de pàdel El Corte Inglés que va celebrar la seua primera prova a la Vega Baixa, concretament en el Club de tennis i pàdel Albatera.

En Blu van aconseguir la victòria Álvaro Pérez i Carlos Ibáñez els qui van véncer en la final a Carlos Ramos i Luis Alfonso Chacón per 6/4 i 6/3.

A Albatera van inscriure els seus noms en el quadre d’honor d’aquesta primera prova del circuit popular de pàdel El Corte Inglés de la Vega Baixa les següents parelles: Esteban Aparicio i David Illescas en segona; Francisco Montero i Roberto Hernández en tercera; Nuria Cánovas i Lidia Gutiérrez en quarta femenina; Marina Rodríguez i Luis Gómez en quarta mixta i Juan Antonio Carrillo i Jerónimo Guillen en la categoria d’iniciació.

La pròxima cita d’aquest circuit serà entre el 21 i el 27 de maig en el Club de tennis Almoradí.

Aquests circuits populars El Corte Inglés, a més, tenen obertes inscripcions per als tornejos de Ecomm, pertanyent al trofeu Valabra d’Alacant i també per al torneig del Club de Camp K7 pertanyent al circuit de València.

Per als nostres menors, tenim dues cites pendents per a les pròximes setmanes D’una banda, el torneig de Sanvipadel, quarta cita del circuit autonòmic de menors i, per un altre, el provincial de Peri Esport per al dia 1 d’abril.