Naix la Rookies International Padel Cup


La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, en una nova iniciativa pionera, impulsa el naixement de la Rookies International Padel Cup.

En el nostre afany per treballar en el desenvolupament, a tots els nivells, dels nostres menors, es crea aquesta competició inèdita en el món del nostre esport, on es junta el millor de la nostra experiència amb la il·lusió dels nostres jugadors més joves.

La Rookies Cup és una competició per equips que es jugarà els dies 30 de juny, 1 i 2 de juliol en les pistes de PadelPoint La Nucia i PadelPoint Vila Aitana i es sortejaran quadres tant femenins com masculins.

Cada equip participant estarà compost per tres parelles, una infantil, una altra aleví i una tercera benjamí. Les grans escoles de tota Europa ja han mostrat el seu interés per acudir a aquesta cita en la qual es pretén, a més de mostrar el nivell competitiu dels joves jugadors, que puguen compartir experiències de caràcter internacional.

Aquesta Rookies International Padel Cup pretén, per tant, enfortir l’esperit de pertinença i el treball en conjunt, on l’estratègia, la competitivitat i l’esforç es veuen recompensats tant dins com fora de la pista.

Hi haurà welcome pack per a tots els participants, productes Bullpadel i passes de temporada per a Terra Mítica per als millors, allotjaments per als familiars amb interessants descomptes i residència per als esportistes.

El límit d’inscripció és de 40 equips i el termini finalitzarà el 10 de maig. Les reserves poden fer-se al correu tecnificacion@padelcv.com.

Aquest projecte té vocació de continuïtat en el temps, on cada any puguem trobar-nos i veure com hem evolucionat en tots els aspectes. L’objectiu principal és passar-lo bé jugant al pàdel, i poder gaudir dels nostres companys i amics durant un cap de setmana. Esperem que us agrade i gaudiu amb nosaltres