Notícies

11 de June 2022

Multisenyal en directe des del Campionat autonòmic absolut per clubs FPCV 2022

Demà diumenge, des de les 10 del matí, els oferirem, en directe, a través del nostre canal de streaming, la jornada final de la fase de grups del Campionat autonòmic absolut per clubs FPCV 2022.

I des de les 5 de la vesprada, les grans finals que reconeixeran als campions per equips de la Comunitat Valenciana.

Tot això amb senyal simultani, en directe, des de les tres pistes en les quals es juguen les eliminatòries, amb marcador en temps real des de cadascuna de les pistes en un gran esforç tecnològic realitzat per la nostra Federació per a realçar la modalitat del pàdel per esquadres, tan reeixida durant tot l’any tant en la lliga com en aquest autonòmic.

Després de l’absència dels vigents campions, Costa Azahar, la competició masculina de primera categoria queda absolutament oberta i l’emoció estarà assegurada fins a l’últim punt de l’últim partit.

Per part seua, el Club de pàdel Riba-roja, que busca el seu tretzé títol consecutiu en primera femenina, sí que acudeix amb un elenc d’estreles espectacular i assumeix l’etiqueta de gran favorit.

Senyal en directe de les tres pistes, marcadors en temps real, càmera operada amb llibertat de moviments, entrevistes, photocall i molt més ens espera demà en el Club de tennis Castelló.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies