Monitor

FORMACIÓ I INVESTIGACIÓ

|

MONITOR

CURSE MONITOR NIVELL 1 DE PADEL

La FPCV en col·laboració amb l’Escola de l’Esport i totes les institucions implicades (FEP, CSD, Generalitat Valenciana) promociona els CURSOS D’ENTRENADOR NIVELL 1 DE PÀDEL a la Comunitat Valenciana. Este és l’ÚNIC TÍTOL OFICIAL que actualment existix al nostre país. El curs consta de 3 blocs i la duració total del curs és d’1 any. La Federació és l’encarregada d’impartir i supervisar la prova d’accés, el bloc especifique i les practiques respectivament i la Generalitat Valenciana d’impartir el bloc comú.

Requisits d’Accés

a) Generals

-Acreditar que s’està en possessió del títol de E.S.O. (o equivalent o superior a efectes acadèmics). També es pot accedir acreditant la superació de la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà o superior.

*Els alumnes que presenten alguna deficiència física o psíquica que puga interferir en el normal transcurs de la formació o del seu posterior desenvolupament professional, hauran de consultar a la federació abans de matricular-se per les condicions especials del seu cas.

b) Específic (Prova d’accés)

-Execució acceptable dels models tècnics bàsics: S’apreciarà el nivell tècnic en l’execució dels següents colps: • Colp de dreta. •Colp de revés. •Volea de dreta. •Volea de revés. •Eixida de paret simple de dreta. •Eixida de paret simple de revés. •Rematada o safata. Es llançaran pilotes a l’avaluat perquè execute un màxim de tres colps amb cada model.

–Criteri d’avaluació: En tots els casos es consideraran els següents aspectes: • Posició d’espera, empunyadura, preparació, ajust de peus, punt d’impacte i terminació • L’avaluador, segons el grau de compliment d’estos apartats en els models sol·licitats, emetrà la nota final.

Pla Formatiu

PLA D’ESTUDIS

Preu

Bloc especifique i Practiques.

740€

Bloc Comú.

66,40€

Modalitat de bloc especifique

– De cap de setmana: dos caps de setmana en horari de divendres a diumenge de 9h a 21h.

– Intensiu de dilluns a dissabte de 9h a 21h.

Cada curs té una modalitat i ve especificat en la convocatòria.

100% obligatòria l’assistència.

Convalidacions

Bloc especifique

NO EXISTIX CONVALIDACIÓ

Bloc comú.

PLA D’ESTUDIS

Bloc Practiques

NO EXISTIX CONVALIDACIÓ

CURSE MONITOR NIVELL 2 DE PADEL

La FPCV en col·laboració amb l’Escola de l’Esport i totes les institucions implicades (FEP, CSD, Generalitat Valenciana) promociona els CURSOS D’ENTRENADOR NIVELL 2 DE PÀDEL a la Comunitat Valenciana. Este és l’ÚNIC TÍTOL OFICIAL que actualment existix al nostre país. El curs consta de 3 blocs i la duració total del curs és de 1-2 anys. La Federació és l’encarregada d’impartir i supervisar la prova d’accés, el bloc especifique i les practiques respectivament i la Generalitat Valenciana d’impartir el bloc comú.

Requisits d’Accés

Certificat o Diploma del títol d’Entrenador de Pàdel de Nivell 1 en període transitori. Esta acreditació haurà d’anar diligenciada per l’organisme autonòmic competent en matèria de formació esportiva.

Pla Formatiu

PLA D’ESTUDIS

Preu

Bloc especifique i Practiques.

1.490€

Bloc Comú.

96,40€

Modalitat de bloc especifique

Se sol dividir en cinc caps de setmana + 1 en línia

L’horari és de divendres a diumenge de 9:00h a 21:00h.

100% obligatòria l’assistència

Convalidacions

Bloc especifique

NO EXISTIX CONVALIDACIÓ

Bloc comú.

PLA D’ESTUDIS

Bloc Practiques

NO EXISTIX CONVALIDACIÓ

MONITOR NIVELL 1

Tens tota la informació sobre els cursos en INFO GENERAL del menú de l’esquerra.

A continuació presentem les convocatòries de cursos de MONITOR NIVELL 1 que actualment estan disponibles. Per a poder realitzar la inscripció i matrícula accedisca al Aula Virtual

❖ Seus i dates previstes (pendents d’aprovació GVA) per a 2024:

CURSOS DE NIVELL 1 :

  1. Sport Club Alacant (Alacant) 19,20,21,26,27,28 gener
  2. Flow Padel (València) 16,17,18,23,24,25 febrer
  3. Elda (CEE eldense) 5,6,7,12,13,14 Abril
  4. Castelló (El Raval) 17,18,19, 24,25,26 Maig
  5. C.T. Bergamonte (València) 15,16,17,18,19,20 juliol
  6. Club Padel Kaizen (Elx) Setembre
  7. Club de Camp Peñacañada València novembreMONITOR NIVELL 2

A continuació presentem les convocatòries de cursos de MONITOR NIVELL 2 que actualment estan disponibles. Per a poder realitzar la matrícula accedisca al Aula Virtual

CURS DE NIVELL 2 València
JUNY- NOVEMBRE DE 2024 (Sportcity)

BECA FORMACIÓ MENORS

La Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana oferix una reducció del 30% del preu del curs de formació de Monitor de Pàdel Nivell 1 per a aquells jugadors entre 16 i 20 anys que complisquen amb els següents requisits: – Haver tingut la llicència federativa adscrita a la FPCV els últims 5 anys. Així mateix, és requisit ineludible tindre la llicència renovada per a la temporada en la qual es realitza el curs.

– Haver participat, quan se li haja requerit, en activitats de desenvolupament i promoció del pàdel proposades per la FPCV

– Haver participat en el Projecte de Tecnificació en cas de ser seleccionat. – Haver assistit a les concentracions, entrenaments i altres activitats de la Selecció Autonòmica FPCV corresponent en cas de ser convocat.

– Haver competit en el Campionat de Seleccions Autonòmiques corresponent, representant a la selecció de la Comunitat Valenciana, en el cas de ser convocat.

– Estar en el rànquing FPCV les últimes tres temporades.

– Haver representat en tot moment, tant dins com fora de la pista, a la FPCV i els seus valors.

Els valors de la federació són:

– Respecte a la persona, Integració i Diversitat

– Humilitat

– Afany de superació

– Confiança

– Perseverança

– Honradesa i Honestedat

– Treball en equip (Cooperació)

– Lleialtat