Mirant a Borriana

Nou cap de setmana de competició federada en la qual la nostra elit ja té les maletes preparades per a viatjar a Brussel·les (Bèlgica), torneig previ al World Padel Tour Alacant Open 500 que començarà l’1 de maig.

Els millors menors estan a Lleó on es juga el TyC 2 Premium on, una vegada més, el pàdel valencià presenta representants en totes les categories. Anirem informant del torneig a través de les nostres xarxes socials.

Ja en el nostre territori, el Campionat autonòmic de clubs contínua amb la segona jornada en tots els seus grups i, després del nou acord amb Bullpadel, els tornejos autonòmics de menors tenen cita tant en el Club atlètic Montemar com en Pàdel Raval, a Castelló.

El nostre circuit Plata disputarà hui les finals del torneig de la Plana Sport i demà ho farà en Sportclub. La pròxima cita, amb inscripcions obertes serà en + Q *Impala.

La setmana vinent començarà la 2a prova del circuit popular El Corte Inglés d’Alacant, trofeu Immobiliària Valabra. Serà en Sanvi Pàdel i per a la primera setmana de maig s’anuncia la tercera prova el circuit a València, concretament en el Club de tennis València. També estan obertes aquestes inscripcions.

No obstant això, la gran cita d’aquest mes ja és ací. EsPadel Borriana tornarà a reunir les nostres millors pales amb la disputa tant del FIP Rise com de l’Or 24. Les inscripcions ja estan tancades. En primera masculina l’alacantí Miki Solbes, al costat de Diego Gil són primers caps de sèrie i en femenina la també alacantina Marina Martínez Lobo al costat de Teresa Navarro parteixen com a favorites.

89 parelles s’han inscrit en les primeres categories i altres 135 ho han fet en la resta de categories que conformen el torneig Or. Així, 450 jugadors estaran la setmana vinent competint en Espadel, Borriana. Les semifinals i finals de primera categoria comptaran amb retransmissió per streaming en directe diumenge que ve 30 d’abril.