Notícies

26 de October 2021

Lorena Figueres, nova seleccionadora femenina i de veteranes

La llegenda del pàdel valencià, Lorena Figueres, la nostra millor jugadora de tots els temps, retirada del pàdel professional fa alguns mesos ha sigut nomenada com a nova seleccionadora femenina i de veteranes.

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana vol agrair el compromís de Lorena Figueres amb el nostre esport des de fa tants anys i acceptar la nostra invitació.

Lorena Figueres, la jugadora amb més títols del circuit Or autonòmic, estarà acompanyada per Sonsoles Hurtado i Óscar Ruíz en la selecció femenina absoluta i al costat de Figueres s’incorpora a la capitania de la selecció de veteranes una altra llegenda del nostre esport com és Beatriz González.

La nostra Federació vol mostrar públicament el nostre més absolut agraïment pel seu esforç i compromís a Belen Sant Esteban, qui ha exercit la labor de seleccionadora de veteranes durant els passats a´nys.

D’aquesta manera s’obri una nova etapa en les seleccions valencianes tant absoluta com de veteranes, amb Lorena Figueres al capdavant.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies