Lleons valencians

Ahir va finalitzar el TyC Premium 2 del circuit de menors de la FEP en el Club Padel Indoor de Lleó, amb doble títol per al pàdel infantil valencià. Mar Munera, juntament amb Martina Vera, van alçar el títol femení i Mario Brocal i Asier Estébanez van fer el propi amb el masculí.

En categoria aleví Clara Alarcón i Naira Martí es van proclamar subcampiones, i Pablo Villarroya, amb Marcel Font, també van ser subcampions, en aquest cas, cadets.

Ja dins de la Comunitat Valenciana, aquest cap de setmana ha estat replet de pàdel en totes les províncies. El Campionat Autonòmic Absolut de Clubs continua en marxa i ha celebrat la seua segona jornada en totes les seues categories, tant femenines com masculines.
El club Espadel de Borriana ja està preparat per a rebre al llarg de la setmana a alguns dels millors jugadors federats valencians perquè el torneig Or 24 se celebrarà allí al llarg d’aquesta setmana. El diumenge 20 es retransmetran per streaming les semifinals i les finals de les categories masculines i femenines d’aquest FIP Rise Borriana 2023.
El circuit Plata va viure finals a la Plana Sport amb David Fernández i Alejandro Prados proclamant-se campions de la màxima categoria masculina de la prova i en la categoria femenina eren Núria Molina i Blanca Puig les que s’alçaven guanyadores.
Per part seua, el Plata de Sportclub Alacant finalitzava amb victòria per a Mario Cerezo i Javier Palasí. Elísabeth Alcoberro i Sofia Martínez eren les vencedores de la categoria femenina.
Quant als tornejos provincials de menors, es van celebrar dos: en el Club Atlètic Montemar a Alacant i en el Club de Pàdel Raval a Castelló. En tots dos casos, la nostra Federació va fer lliurament de les pales Bullpadel sortejades entre tots els participants.

A més, la Plaça de la Reina de València es va convertir en improvisada pista de pàdel ja que la nostra Federació va participar en la jornada de «Esports al barri» que va coincidir amb el Dia de la Dona.

També, la nostra selecció de veteranes, sota la batuta de la nostra capitana, Lorena Figueres, va tindre una sessió d’entrenament en Parc Central (Torrent).

I aquesta setmana promet molt més pàdel federat. La 2a prova del circuit popular El Corte Inglés a Alacant, trofeu Immobiliària Valabra ja és ací i té lloc en el Club Sanvi. I aquest divendres 28 d’abril es tancaran ja les inscripcions per a la 3a prova del Circuit popular El Corte Inglés en el Club de Tennis València i també per al Plata 20 MásQImpala.