Lliga per Equips

DOCUMENTACIÓ

|

BIBLIOTECA

LLIGA PER EQUIPS FPCV 23-24

FASE LLIGA

13 OCTUBRE A 28 GENER

PLAY OFF

09 FEBRER A 18 FEBRER

FASE FINAL (SPORTCITY MASSANASSA)

22 MARÇ A 24 MARÇ

Comença una nova temporada i s’obrin les inscripcions per a la LLIGA PER EQUIPS FPCV, la més gran de la Comunitat. Més de 400 equips la disputaran enguany i per la qual la nostra federació aposta decididament, implementant noves normes de competició i màximes atencions per a tots els participants.

Recorda que poden participar tot tipus d’agrupacions d’amics, penyes, falles, veïns o companys de classe o de treball, sempre que complisquen els requisits de competició.

Els clubs federats continuaran, un any més, tenint condicions avantatjoses, com la inscripció gratuïta del seu primer equip i un preu especial de 185€ per a la resta d’equips. Per a aquells equips que no pertanguen a cap club federat, la inscripció serà de 215€ per equip, tenint en estos dos últims casos inclòs en la inscripció, un calaix de boles HEAD PRO S, pilota oficial de la competició.

Enguany també, tots els participants rebran una tovallola exclusiva de la competició. Tenim més de 6.000 tovalloles preparades per al seu repartiment.

L’estructura de la competició es manté, amb una fase provincial de lliga, fase Play off i una fase final autonòmica i una fase final nacional on acudiran els equips campions de les tres primeres categories.

Disposarem de 5 categories masculines i 5 categories femenines, en les quals es podran inscriure els equips en funció del nivell de joc SUNPAD dels seus jugadors.

No ho dubtes, la lliga FPCV és la teua lliga.

La famosa FASE FINAL es disputarà en les magnífiques instal·lacions de SPORTCITY MASSANASSA (29 pistes cristall ).

ACCÉS A FEDERAWEB