L’elit del pàdel valencià de menors continua en la cresta de l’ona

Després de la històrica actuació dels menors valencians en el TyC de Jaén, la cita més elitista del pàdel per als més xicotets, el TyC Premium 1, disputada el passat cap de setmana a Saragossa, va tornar a plasmar el nivell top espanyol dels nostres jugadors.

La nostra delegació, sempre acompanyada pels tècnics FPCV, en aquesta oportunitat Javi Sánchez i Nacho Estruch, va tornar del primer TyC Premium de l’any amb dos títols, aconseguits per Cristian Blanco i Joel Sánchez, els qui partien com a caps de sèrie 2 del quadre benjamí, i es van imposar a la parella 1, Lamas/Mari per un 2/6 6/4 10/4 protagonitzant una remuntada d’or.

El segon títol nacional va ser per a Mario Brocal i Asier Estébanez, els qui van fer valdre la seua condició de principals favorits per a superar en la final a la parella 2: Delgado/Alonso per 6/3 i 6/4.

Amb la mel en els llavis es van quedar Clara Alarcón i Naira Martí. No van poder superar en la final als primers caps de sèrie, la dupla García/Herrera, caient derrotades per 6/0 i 7/5.

Leyre Montañez i María Arteaga, campiones en el Tyc de Jaén, no van poder repetir victòria a Saragossa. la parella formada per Ferrán i Verdejo, els van guanyar per 6/3 i 6/4, sent així subcampions en aquest primer TyC Premium del curs.

Però l’èxit del nostre pàdel no queda amb els dos títols i les dues parelles finalistes perquè, a més, vam tindre altres dues parelles semifinalistes: en categoria infantil, Rafa Lacuesta i Jose Manuel Lillo; i en categoria benjamí Noa Ibañez i Paola Soriano.

A més destaquem els quarts de final en la duríssima categoria júnior de les duples formades per Diana Toledo i Natalia Molinilla i per Candela Lucendo i Lucia Micaela Fernández.

La pròxima cita per als nostres menors serà ja l’inici del segon cicle amb el torneig classificatori per al TyC2 de Barcelona, que, dins del circuit autonòmic de menors FPCV, es jugarà entre el 10 i el 12 de març en Blupadel (Alacant).