Notícies

16 de May 2022

La selecció valenciana femenina aconsegueix la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de veterans

Excel·lent debut de Lorena Figueres com a seleccionadora de la Comunitat Valenciana. Al costat de Bea González van aconseguir la medalla de bronze en el XV Campionat d’Espanya de veterans disputat a La Corunya.

La selecció masculina, per part seua, va aconseguir un gran quart lloc.

El camí cap al bronze de la selecció femenina es va iniciar amb un triomf davant Galícia en quarts de final per tres victòries a dues. Les duples formades per Susana i Cynthia Pérez, Lorena Figueres i Maite de la Mata i Elisa Peñalvo i Lucía Iborra van aconseguir les victòries necessàries per a aconseguir les semifinals on les finalment campiones, Catalunya, aconseguiren la victòria en una eliminatòria que va poder caure de qualsevol costat ja que tres dels cinc partits es van resoldre en el tercer set.

Així es va arribar a l’aparellament per la medalla de bronze davant la Federació basca de pàdel on la victòria per 4 a 1 va penjar el metall de totes les nostres jugadores. Carola González-King i Cynthia Pérez; Lorena Figueres i Bàrbara Mingotes; Amparo Llópez i Asun Gómez; i Elisa *Peñalvo i Lucía Iborra van aconseguir els quatre triomfs valencians.

La selecció masculina també va iniciar de manera brillant el seu camí pel nacional de veterans superant en quarts de final a Navarra per quatre triomfs a un. Nacho González i Sergio Lillo; «Colo» Sager i Dani Montilla; José María Oltra i Iñaki Gordo i Guillermo Pozoda i Javier Calvé van aconseguir els triomfs valencians que ens van portar fins a les semifinals. Allí, com va ocórrer també amb les xiques, els futurs campions, Madrid, ens van baixar de la final.

En la lluita pel bronze, el conjunt capitanejat per Richi Oltra i Alfonso Martí, va veure com Euskadi va aconseguir véncer per quatre a un deixant així a la selecció masculina de veterans molt prop del podi final.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies