Notícies

12 de May 2022

La selecció valenciana de veterans posa rumb al Campionat d’Espanya

El Coruña Sport Centre acollirà des de demà el XV Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de veterans en el qual competirà la selecció valenciana.

El combinat femení encapçalat per Lorena Figueres i Bea González, part com a quarts caps de sèrie. Començaran el camí al títol demà mateix, des de les 18.15 hores enfrontant-se a la Federació Gallega de pàdel en l’encreuament de quarts de final. En cas d’aconseguir el bitllet per a les semifinals, la valenciana s’enfrontaria al guanyador de l’eliminatòria Catalunya-Illes Balears el dissabte a les 17.45 a la recerca d’un buit en la gran final del diumenge al matí.

La selecció valenciana masculina de veterans, amb Richi Oltra i Alfonso Martí com a capitans, sota la supervisió general de Javi Sánchez, també parteix com a quart cap de sèrie i debutarà en aquest Campionat d’Espanya de La Corunya demà divendres a les 19.30 hores enfront de la Federació de Navarra. En cas de superar l’eliminatòria, ens espera el guanyador del Madrid-Illes Balears per a les semifinals.

Durant tot el cap de setmana anirem informant a través de les nostres xarxes socials d’aquest XV Campionat d’Espanya absolut de veterans.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies