Notícies

9 de June 2022

La gran festa del pàdel per equips ja és ací

Un any més ja està tot preparat per a la gran festa del pàdel per equips de la Comunitat Valenciana. Més de 1.000 jugadors ja tenen els seus paleters preparats per a acudir a Castelló per a la disputa de fase final del Campionat autonòmic absolut per clubs 2022.

En primera categoria, el Club de Pàdel Riba-roja cerca e seu tretzé títol consecutiu. El seu domini ha sigut hegemònic durant els últims dotze anys i tractarà de fer història una vegada més.

El conjunt dirigit per Toni Teresí ha quedat enquadrat en el grup A de primera categoria al costat de les alacantines del TFA Padel Formation, a Sport Club Alacant i Pàdel Indoor La Cala.

En el grup B trobem a Flow Pàdel Club, al Centre excursionista eldense, a Oxygen Pàdel Elda i al Club de golf Costa Azahar.

La competició començarà amb una fase de grups de la qual eixiran els quatre equips classificats per a les semifinals. El primer de cada grup jugarà davant el segon de l’altre. Així, el diumenge al matí, amb streaming en directe, es jugaran les semifinals i ja en a jornada de vesprada les finals amb senyal en directe de tres pistes de manera simultània.

La primera masculina tractarà de revalidar el seu títol de campions els castellonencs del Club Costa Azahar dirigit per José Antonio Rico.

Amb idèntic format de competició que en la primera femenina, el Costa Azahar jugarà per una plaça en semifinals enquadrat en el grup A al costat de XV Pàdel de Xirivella, Esportiu Stadio Alacant i Argentum Picassent.

En el grup B trobem al C.D. Jubesport/Jubelama, i tres equips alacantins: TFA Padel Formation, Centre excursionista eldense i Sport Club.

Totes les estreles del pàdel valencià lluitaran en el Club de tennis Castelló per aconseguir un dels títols més prestigiosos de l’esport valencià.

En la segona categoria, després dels descensos de primera a segona, la temporada passada de Family Sport Center i del Club de pàdel Borriana en categoria masculina i del Padel Indoor La Cala i el Centre Esportiu Impala en femenina, i els ascensos de tercera a aquesta segona categoria del Club de tennis Mes dels Frares, Argentum Picassent, Oxygen Pàdel Elda i l’escola de pàdel d’Aldaia en la masculina i de Ipadel Elx i Pàdel Alboraia Indoor, estem davant una competició de màxima emoció.

Tot començarà el dissabte a les 20.15 hores en el Centre Esportiu Impala. El quadre de segona femenina enfrontarà, per la part alta al conjunt anfritrió davant el Club de pàdel Borriana i el vencedor s’enfrontarà al guanyador de l’eliminatòria que enfrontarà a +QPadel Castelló i al Club de tennis València. Per la part baixa, els vencedors del Peri Esport Padel Indoor Castelló jugaran semifinals davant els guanyadors del Argentum-Padel Alboraia Indoor.

D’entre aquests huit clubs eixiran els que aconseguisquen l’ascens a primera per a l’edició de 2023.

L’immens quadre de segona masculina, que començarà també el dissabte, però el farà a les 10.15 del matí enfrontarà en les eliminatòries de huitens de final a aquests clubs:

Club esportiu Peñacañada-Club de tennis Bellreguard.

TFA Padel Formation-Bi Pàdel Bigastro.

Padel Indoor La Cala-Sportcity Massanassa.

Club de pàdel Peri Esport-Escola de pàdel d’Aldaia.

Oxygen Pàdel Elda-PadelPoint La Nucia.

Club de tennis Albatera-Club de tennis Mes dels Frares.

Argentum Picassent-M1 Pàdel

El primer cap de sèrie, Castelló Pàdel Sport ja té plaça assignada per als quarts de final.

Les finals es jugaran en el Club de tennis Castelló on, com cada any, es desbordarà l’alegria dels ascensos i els pesares de les pèrdues de categoria.

La tercera categoria del pàdel valencià que viurà el pròxim cap de setmana la fase final del Campionat autonòmic per clubs 2022 tindrà ascensos a segona però no descensos a la quarta categoria.

Fins a 9 grups van acollir la primera fase del Campionat d’on va eixir el selecte elenc de clubs que accedeixen a aquesta fase final que té com a seu principal el Club de tennis Castelló.

Així, divendres que ve a les 18.00 començaran a disputar-se les eliminatòries en el Centre Esportiu Impala.

Amb el 360 Pàdel Elx i el Centre excursionista eldense ja classificats per a quarts de final del quadre femení, els aparellaments de huitens seran els següents:

Club Sport Pàdel Borriana-Club de tennis Gandia.

Club esportiu Lope de Vega de Benidorm-C.D.Jubesport/Jubelama de Castelló.

Club Resort Más Camarena-Pádel Coca de Novelda.

Esportiu Stadio d’Alacant-Club de tennis Bellreguard.

Pàdel Center Castelló-AN Pàdel d’Alacant.

Sporting club de tennis de València-Castelló Pàdel Sport.

Fins a 19 grups van separar els equips masculins que van disputar la fase inicial d’aquest Campionat autonòmic dels quals han eixit els clubs classificats per a aquesta fase final castellonenca.

Aquest gegant quadre final ens oferirà, des del divendres a la vesprada, aquests aparellaments:

El Club Argentum Picassent s’enfrontarà al vencedor de l’eliminatòria entre el Club de tennis Castelló i Pàdel Alacant.

El Centre excursionista eldense jugarà els huitens de final davant el vencedor del Club de tennis Camp Bixquert de Xàtiva i el Club de pàdel i tennis de Dénia.

El Club de pàdel Matola RM es jugarà l’accés a habitacions davant el club que isca guanyador de l’aparellament Castelló Pàdel Sport-Club de pàdel Borriana.

El segon equip del Club de tennis Camp Bixquert jugarà huitens davant Club Sport Pàdel Borriana.

El Club de tennis Benicarló i Pedreguer Pàdel Cobert seran rivals de huitens de final.

Pàdel tàctica Paterna i 360 Pàdel Elx també buscaran una plaça en quarts el dissabte a les 10.15 en el Club 79 de Benicàssim, que també és seu del torneig autonòmic.

En la quarta femenina els duels de huitens que es jugaran aquesta vesprada tant en el Club de tennis Castelló com en Impala i a Castelló Pàdel Sport són:

Club de pàdel Peri Esport-Club de pàdel Xalò.

Pàdel Aljau-Flow Pàdel Club.

Club de pàdel Argentum-Club de tennis Albatera.

+QPadel Castelló-Bela Pàdel Center d’Alacant.

Club de pàdel Borriana-Padel Plus Ibi.

Club de pàdel Riba-roja-Club Atlètic Montemar d’Alacant.

Club de pàdel Moixent-360 Pàdel Elx.

+QPadel Castelló-Club de pàdel Matola RN.

La fase final de quarta categoria masculina, amb enfrontaments de quarts de final, des d’aquesta mateixa vesprada en el Club 79 de Benicàssim, ofereix el següent menú:

Flow Pàdel Club-Bi-Pàdel.

PadelPoint La Nucia davant el guanyador del Padel Coca-AN Padel.

El vencedor del Club Atlètic Montemar-Castelló Pàdel Sport 8 davant el vencedor de l’Agullent-Castelló Pàdel Sport 9.

Vencedor del Salesians-Benitatxell davant el guanyador del padel Moro-Castelló Pàdel Sport 10.

PadelPoint La Nucia 5 davant el vencedor del SUMA Alfafar-Padel CER Vall d’Uixò.

Guanyador del Club de pàdel Borriana-Play Pàdel Indoor Castelló davant el vencedor del Club de tennis Albatera-Argentum.

Guanyador del Pedreguer Pàdel Cobert-Castelló Pàdel Sport 5 davant el guanyador del AN Pàdel-Club de pàdel El Salt de Sant Joan.

Indoor Alacant-Pàdel Indoor Castelló B.

Per als quarts de final de cinquena categoria femenina els enfrontaments, a disputar en Impala i Castelló Pàdel Sport, són els següents:

Guanyador del Club de tennis i pàdel Altea-Centre Excursionista eldense davant Sport Club Alacant.

Club de tennis Vila-real enfront del guanyador del Club de Pàdel Benitatxell-360 Pàdel Elx.

Club de pàdel Matola RN davant el vencedor del Club de pàdel Oliva-Club de camp Onda.

Club de camp Onda 2-Centre excursionista eldense.

Finalment, en cinquena categoria masculina, amb tots els duels pendents de jugar-se en el Club de tennis Castelló, el campió eixirà dels següents aparellaments de quarts de final:

Club de camp Onda-Club de tennis Xàbia.

Pàdel Moro davant el guanyador del Club de pàdel Calpe-Club de tennis Albatera.

Club de pàdel Matola RN A davant el guanyador del Club de pàdel Matola RN B enfront de Club de pàdel Oliva.

C.D. Jubelama/Jubesport enfront del guanyador de l’eliminatòria Club frontenis Torreblanca-Centre excursionista eldense.

Però no tot serà pàdel en aquest Campionat autonòmic absolut per clubs perquè tres anys després recuperem la gran festa del dissabte a la nit.

Serà en Sants Club, al carrer Lagasca 3 de Castelló, on s’anuncia actuació en directe de la Five Cover Band. Hi haurà entrada gratuïta per a tots els participants, prèvia reserva, i sorteig de regals durant tota la nit.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies