La FPCV acudirà a la segona reunió transnacional del projecte europeu PAD4YOUTH

Dissabte que ve, 15 d’abril, se celebrarà, a Torí (Itàlia), la segona reunió transnacional presencial del projecte PAD4Youth, emmarcat en el programa Erasmus+ finançat per la Comissió Europea i comptarà amb la presència de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu és posar en pràctica l’aprés en la primera reunió amb els col·lectius que trien, especialment xiquets amb alguna mena de discapacitat que es va celebrar a Torrent i on la nostra Federació va ser amfitriona.

El primer escenari serà el Poliesportiu Luigi Bosio on tindrà lloc una sessió d’entrenament per als partners del projecte i un esdeveniment esportiu per a desenvolupar l’objectiu anteriorment esmentat.

El segon escenari serà la UISP, on se celebrarà la reunió transnacional dels socis del projecte per a avaluar la jornada i preparar les següents accions.

Després d’haver dissenyat i implementat amb èxit un nou model d’entrenament adaptat per a xiquets i joves amb discapacitat intel·lectual en el pàdel, la nostra Federació vol ampliar el seu àmbit d’aplicació i col·laborar amb els socis europeus GCP, UISP, EISDKH i EsM per a desenvolupar un model més transversal dirigit a entrenadors de pàdel en l’àmbit de l’esport adaptat.

Es tracta d’un projecte pioner, ja que som la primera Federació que posa en marxa una iniciativa d’aquesta naturalesa.

L’objectiu de PAD4Youth és dissenyar un nou conjunt d’eines aplicables i formació per a diversos grups de xiquets i joves, utilitzant un equipament innovador com la seua lleugera pala de pàdel.