La fase final de la lliga per equips ja és ací

Han sigut molts mesos de jugar en equip, de viatjar junts, de lluitar dins de la pista per a aconseguir l’objectiu: arribar a la fase final de la lliga per equips FPCV 2022/23.

161 equips han aconseguit el bitllet per a aquesta fase final. Més de 1.900 jugadors competiran. Sportcity acull a les millors esquadres de la Comunitat Valenciana per a un cap de setmana de competició al màxim nivell.

En primera femenina, IPadel Elx i Pàdel Interclub Meliana parteixen com a favorits en el quadre final mentre que en primera masculina Padel Center el Pinós i Flow Padel Club parteixen com a caps de sèrie. Les finals en tots dos casos es jugaran el diumenge a les 17.45 hores.

En la segona femenina, després de la fase de grups inicial i els playoffs, han accedit com a principals aspirants a la victòria els castellonencs del Club de pàdel Borriana i els alacantins de Sportclub. Per part seua, en segona masculina, el Club Poliesportiu Peñacañada i el Club de pàdel L’Alcúdia de Crespins buscaran trobar-se en la final, que, també es jugaran el diumenge a les 17.45 aprofitant que Sportcity és el tercer club més gran del món.

En tercera femenina tractarà d’aconseguir la victòria final el pàdel castellonenc que col·loca a dos dels seus equips com a primers caps de sèrie: el Club de pàdel Borriana i Peri Esport B tractaran de fer valdre la seua condició mentre que en tercera masculina Padel Premium i Padel Salt de Sant Joan tractaran de portar el títol fins a Alacant.

Per a la quarta categoria femenina, el Club Frontenis Sant Patrici i Padel Moro són caps de sèrie mentre que hui mateix, a les 20.15 hores obriran la competició el Club de tennis Sueca i Flow Padel Club. I en quarta masculina, el Club de pàdel Nova de Torrevella i Padel Indoor Castelló B parteixen com a favorits. Hui divendres, a les 19 hores començaran les eliminatòries i tant per a xiques com per a xics, les finals de quarta estan previstes per al diumenge a les 16 hores.

Finalment, en cinquena femenina, el Club de tennis Sueca i el Club de pàdel Nova Torrevella buscaran la victòria final des dels extrems del quadre i els alacantins de Sportclub i del Club de camp Elx el faran en cinquena masculina.