fORMULARI MONITOR 

 

 
 

  

FEDERACIÓ | formulari Monitor

Formulari

A continuació pots emplenar les dades de la teua oferta de treball. Publicarem les dades en la nostra BORSA DE TREBALL perquè les persones interessades puguen consultar-la. 

Recorda que farem públics TOTES les dades que inclogues, inclosos les dades de contacte. 

 

Bernardo Bonet | Responsable Competició

Federació de Pàdel de la C. Valenciana

C/ Alfahuir 44 Bajo, 46020, Valencia
96 205 4167 | competicion@padelcv.com
Web | Twitter | Instagram | Youtube

 

PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), l’informem que les dades personals i adreça de correu electrònic, recaptats del propi interessat seran tractats per FEDERACION DE PADEL DE LA COMUNITAT VALENCIANA per a gestionar les comunicacions a través del correu electrònic i gestionar adequadament la relació professional amb vosté. L’informem que pot sol·licitar informació detallada del tractament així com exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seues dades i els de limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a Carrer Alfauir 44 baix de València CP: 46020 (València) o enviant un missatge al correu electrònic a info@padelcv.com o accedint a este link

Delegat de Protecció de Dades: dpd@padelcv.com
Confidencialitat: El contingut d’esta comunicació, així com el de tota la documentació annexa, és confidencial i va dirigida al destinatari d’este. En el cas que vosté no fora el destinatari, li sol·licitem que ens l’indique i no comunique el seu contingut a tercers, procedint a la seua destrucció.
Exempció de responsabilitat: L’enviament de la present comunicació no implica l’obligació per part del remitent de controlar l’absència de virus, cucs, troians i/o qualsevol altre programa informàtic nociu, corresponent al destinatari disposar de les ferramentes de maquinari i programari necessàries per a garantir tant la seguretat del seu sistema d’informació com la detecció i eliminació de programes informàtics nocius. FPCV no es responsabilitza dels danys i perjuís que tals programes informàtics puguen causar al destinatari.