Finalitzen les prèvies del FIP Rise Borriana 2023

Aquest matí es juguen les finals dels quadres de prèvia del torneig Or FIP Rise que es disputen en Espadel Borriana. Així, aquesta vesprada començaran a jugar-se els partits del quadre final. En el femení, no abans de les 20 hores debutaran les grans favorites per a alçar el títol: Arantxa Soriano i Ksenia Sharifova s’enfrontaran a Claudia del Coso i Mari Cruz García. Per la part alta, Marina Martínez i María Navarro, segons caps de sèrie, iniciaran el seu camí a les 16.15 hores, davant Nuria Molina i Raquel Almendros.

En el quadre masculí, Miguel Morales i JJ Matea, primers favorits, debutaran en Espadel en l’últim torn de la vesprada davant Alex Tasa i Joaquín Saura mentre que la dupla formada per Carlos Martí i Mario Ortega ho faran abans, concretament en el segon torn, enfront de Valentino Acosta i Álvaro Montiel.

El torneig comptarà amb streaming en directe el diumenge des de les 10 del matí.

El circuit Plata esgota les hores per a la inscripció en el torneig de la setmana vinent prevista en Másqimpala i estan obertes per al torneig de la setmana següent en Blupadel, tant com per al Bronze de Padel Pro Nules que es jugarà del 8 al 14 de maig.

Els circuits populars El tall Inglés tenen a punt de tancar inscripcions per a la tercera prova de València, que es jugarà la setmana vinent en el Club de tennis València mentre que entre el 7 i el 12 de maig es jugarà la prova de Vola Pàdel del circuit popular el Corte Inglés d’Alacant, trofeu immobiliària Valabra.

Finalment, demà començarà en SUMA Alfafar el Campionat autonòmic de menors per clubs posant en joc els títols de campions de la Comunitat Valenciana en totes les categories.