Federa’t

Com Federarme pas a pas (també per a reformes)

Les llicències són vàlides fins a finals d’any. El gener de l’any següent haurà de renovar-lo. Les llicències tenen el mateix cost independentment de la data de descàrrega, no hi ha pagaments proporcionals. Us recomanem que el processeu a principis d’any per tal d’aprofitar-lo.

1

He de saber quin tipus de llicència vull traure’m

Llicència competitiva

Vull jugar a tornejos de parelles de qualsevol nivell i equips de qualsevol tipus o tornejos de menors o veterans, nacionals i regionals, de validesa nacional i puc utilitzar SUNPAD

Tarifa d’adult

Nascut en 2001 o anterior €50

Menor quota

Nascuts entre 2002-05, €39. Nascut en 2006 o més tard €28

Llicència recreativa (per a majors de 16 anys)

Vull utilitzar SUNPAD. No m’agrada competir o estic començant a jugar. Utilitzo SUNPAD, rebo classes i jugo amb els meus amics. Estic interessat en gaudir de l’assegurança d’accidents. Aquesta llicència no és vàlida per participar en tornejos nacionals o regionals, ni per jugar tornejos per a equips de cap tipus.

Quota 30€

2

He de decidir la forma de pagament

Domiciliació

Omplint l’aplicació puc incloure un número de compte. Així, a mitjans de desembre, automàticament es cobrarà el cost de la llicència que correspongui per a l’any següent. No m’haurà de preocupar de renovar-lo, i sempre estaré cobert per l’assegurança.

Ingressos o transferències

He de pagar puntualment el cost de l’any en curs i enviar la prova a la Federació. He de recordar que a principis de l’any vinent haurà de tornar a fer-ho si vull romandre federat i cobert per l’assegurança.

Informem el número de compte de la FPCV per a la recaptació de qualsevol tràmit que requereixi:

La caixa ES90-2100-0736-02-2200165044

Sabadell-CAM ES79 0081 1319 6900 0109 2611

3

He d’emplenar la sol·licitud

4

Rebre confirmació i saber el meu número de llicència

Una vegada que la Federació ha processat la meva llicència, rebré un correu electrònic amb les instruccions necessàries per consultar el meu número i amb la informació precisa per poder començar a gaudir de la meva llicència.

Per a totes aquelles persones que necessitin consultar l’estat de la seva llicència, nombre o comunitat autònoma per a la qual la tenen, adjunti a continuació una eina de la FEP on podrà realitzar aquestes consultes. Només posant el NIF i el número de llicència, l’aplicació li mostrarà tota la informació sobre la seva llicència completament actualitzada.

En cap cas es podrà tramitar la llicència a través de la Federació Espanyola. Si això es fa, l’aplicació no serà vàlida i l’EFF retornarà els diners al jugador.

Altres informacions

Renovació de llicències domiciliades

No necessiten enviar cap documentació, es renovaran automàticament. Tots els membres federats que hagin domiciliat el cobrament de la seva llicència rebran el càrrec en el seu compte durant la segona quinzena del mes de desembre. Si algú vol cancel·lar la seva domiciliació haurà d’enviar un correu electrònic a gerencia@padelcv.com indicant aquest desig, nom i número de llicència així com els últims 4 dígits del compte en què la llicència estava domiciliada abans del 15 de desembre.  En marcar l’opció de “domiciliació”, acceptes que la posició indicada en les pròximes setmanes i en els anys següents seran remeses fins que la pròpia terra indiqui el baix. En cas de devolució del rebut, el jugador s’ha de fer càrrec de les despeses generades (actualment €1).

Renovació de llicències no domiciliades

L’aplicació s’ha de omplir tant amb nous i renovats màxims.

Categories de menors

Les categories de nens per a la 2020 vindrà marcades per les següents dates de naixement.

Benjamins
Hasta 2010
Alevins
2008 – 2009
Infantils
2006 – 2007
Cadets
2004 – 2005
Júniors
2002 – 2003

Clubs

Si ets un club que ha de processar diverses altes/renovacions dels teus socis Contacta amb la Federació per discutir com agilitzar la paperassa.