FAQS

DOCUMENTACIÓ

|

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

Disposes de tota la informació sobre aquest tema haciendo clic aquí

Disposes de tota la informació sobre aquest tema haciendo clic aquí

El rànquing és una representació ordenada del nivell dels jugadors segons els resultats obtinguts en l’últim any natural (52 setmanes). En 2016 per exemple, en el Rànquing Open Absolut Masculí i a l’espera de la implantació del rànquing únic nacional, estos punts són la suma dels 16 millors resultats obtinguts en eixe període. Tingues en compte que en actualitzar el rànquing, solen deixar de sumar-se tornejos que en l’anterior actualització si es tenien en compte. Si no has aconseguit sumar els mateixos o més punts, si no s’ha celebrat eixe torneig enguany o a l’inrevés, etc, pot ocórrer que puges de llocs sense haver jugat o que baixes llocs i punts havent jugat. És normal. Recorda, que passe el que passe, els teus punts i posició seran el resultat dels teus millors 16 resultats de l’últim any. Ni més ni menys. Eixe nombre de tornejos (average) pot ser fix (*Open Femení 9 tornejos) o *Porcertaje (Menors 70%).

Inscriu-te accedint a la pàgina principal. Recorda que este és l’únic sistema oficial d’inscripció. No pots inscriure’t ni per telèfon, ni per email, ni per cap altre mitjà diferent del programa d’inscripcions.

Segurament et donarà error per alguna *inconcordancia entre les dades que introduïxes i els que tenim en la nostra base de dades o perquè la teua llicència no està renovada. Posa’t en contacte amb la Federació per a solucionar-ho. Una vegada solucionat, hauràs d’inscriure’t pel programa d’inscripcions.

Pots fer-ho en el següent link. El calendari de cursos es publica a la fi de gener. Consulta-ho i decidix quin de tots s’acobla millor a les teues condicions. Haz click aquí