Notícies

13 de June 2022

Espectacular autonòmic absolut per clubs 2022

L’edició de 2022 del Campionat absolut per clubs FPCV 2022 quedarà per a la història com el del retorn a la normalitat. Amb una participació de rècord i un ambient espectacular tant en les pistes com fora d’elles.

En primera categoria es va disputar la fase de lligueta inicial que va donar accés a la final. En l’última jornada vam veure al Club de pàdel Riba-roja superar a TFA Padel Formation per a accedir a una nova final mentre que en el grup B un emocionant duel entre Flow Padel Club i el Centre Excursionista Eldense va classificar a les alacantines per a la gran final.

Així, en la jornada vespertina, el Club de pàdel Riba-roja va escriure una nova fita en la història del nostre esport aconseguint el títol per tretzena vegada consecutiva mostrant el seu domini del pàdel per equips. Les parelles formades per Ksenia Sharifova i Marina Martínez Lobo, Celeste Paz i Estela Francés i Andrea Pérez Sellés i Lorena Figueres van aconseguir els tres punts de l’eliminatòria per a alçar, amb tot mereixement, el títol de campiones.

En primera masculina van arribar a la final dues de les grans escoles de pàdel de la Comunitat Valenciana. Mentre el Club esportiu Jubesport/Jubelama vencia en l’última jornada de la fase de grups a Esportiu Stadio Alacant, el TFA Padel Formation alacantí superava a XV Padel Xirivella.

Així, es van citar per a viure una emocionant final en la qual el punt 1 el van aconseguir Juanlu Esbrí i Roberto Cervera per a Jubelama però els punts 2 i 3 van ser decisius per a la victòria final de TFP Padel Formation Alacant que va alçar així el seu primer títol autonòmic per esquadres que, amb seguretat, tindrà un lloc preferent a la seua sala de trofeus.

Van perdre la primera categoria femenina el Club de golf Costa Azahar i Oxygen Pàdel Elda i la masculina també el Club de golf Costa Azahar i Sportclub.

Els seus llocs el primera els ocuparan la pròxima temporada el Club de pàdel Alboraia Indoor, que va superar en la final de segona femenina al Club de pàdel Borriana. Tots dos conjunts disputaran la fase final de primera en 2023. En categoria masculina, Sportcity Massanassa, campions, i Castelló Pàdel Sport, subcampions, també han aconseguit l’ascens a primera.

En la resta de categories, el Club Resort Más Camarena va véncer en tercera femenina superant en la final al Club de tennis Bellreguard. En tercera masculina, triomf per a Flow Padel Club i subcampionat per al Centre Excursionista Eldense.

La quarta femenina li la va anotar 36 Padel Elx superant en la final al Bela Padel Center i la quarta masculina va ser per a Bi-Padel de Bigastro i el subcampionat per a PadelPoint La Nucia.

Finalment, títol de cinquena categoria femenina parell el Club de Pàdel Motola, subcampionat per a 360 Padel Elx i victòria en cinquena masculina per al CD Jubelama/Jubesport després de guanyar la final al Club de tennis Albatera.

Els campions de totes les categories van rebre paleters Head Alpha Sanyo i els subcampions, motxilles Head Alpha Sanyo, a més, tots ells van rebre un abonament nominatiu per a «Mar de sons», el prestigiós festival que se celebrarà a Benicàssim entre el 30 de juny i el 2 de juliol.

La gran festa del pàdel valencià va posar punt final ahir en el Club de tennis Castelló, seu de les finals, encara que també es van jugar eliminatòries en el Club 79 de Benicàssim, en Impala i a Castelló Padel Sport.

Ara el pàdel per equips de la Comunitat Valenciana ja espera ansiós l’obertura d’inscripcions per a la lliga 22/23.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies