Erasmus + PADEL4YOUTH

ÀREA TÈCNICA

|

PADEL4YOTUH

Les accions del programa Erasmus+ en l’àmbit de l’esport fomenten la participació en l’esport, l’activitat física i el voluntariat.

Estan dissenyades per a abordar els desafiaments socials i relacionats amb l’esport. Hi ha tres convocatòries de propostes que oferixen a les organitzacions oportunitats per a abordar tals desafiaments.

La FPCV lidera el projecte PADE4YOUTH en el qual compartirà el seu coneixement i experiència amb altres socis de diversos països d’Europa. Estos coneixements són tots els relacionats amb el nostre projectes propis de PADEL EN EL COL·LE, DIPADEL i QUIN PADEL.

Els socis amb els quals compartirem esta experiència són:

  1. GIMNÀS CLUB PORTUGES (LISBON, PORTUGAL)
  2. UISP COMITATO DI CIRIE SETTIMO CHIVASSO APS (PIEDMONT, ITÀLIA)
  3. EUROPEAN INSITUTE US SPORT DEVELOPMENT, KINESIOLOGY AND HEALTH (UMAG, CROÀCIA)
  4. ESPANYA ES MOU
DIPADEL EN EL COLE
Pádel en el Cole

La primer data de trobada serà el pròxim cap de setmana del 16 al 18 de desembre. Tècnics de totes les entitats associades compartiran les seues experiències i coneixements durant una jornada en la qual alumnes de col·legis d’educació normalitzada i d’educació especial de la localitat de TORRENT participaran d’una sèrie d’activitats programades per a ells. Els tècnics també podran assistir com a espectadors a les competicions que es desenvoluparan eixe cap de setmana en FAMILY SPORT CENTER que seran el MÀSTER ABSOLUT DE LA CV, CTO D’ESPANYA DE PADEL ADAPTAT DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL i TROBADA NACIONAL DE PADEL MIXT (SILLA DE RODES).

NOTÍCIES: