Notícies

5 de February 2022

Entre València, Alacant i Saragossa es distribueix la competició aquest cap de setmana

Primer cap de setmana de febrer de 2022 amb el pàdel federat prenent velocitat de vertigen.

El circuit Plata torna a València amb la disputa del torneig de 7Padel, continua per tercera setmana consecutiva a Alacant on se celebra la cita de Areaclub i els nostres menors ja estan a Saragossa per a la primera gran competició nacional.

Així, l’armada valenciana ja està omplint les pistes del Centre esportiu Montecanal de bon pàdel a la recerca dels seus primers resultats de l’any a nivell nacional, dels quals estem informant a través de les nostres xarxes socials.

Per part seua, la fenomenal inscripció al torneig de 7Padel que suposa el retorn del circuit Plata a València dona bon compte de les ganes de competició federada en la capital. La primera categoria masculina viu hui els seus quarts de final amb les dues duples favorites: Matías Nicoletti i Mario Ortega, d’una banda, i Adrián Rodríguez i Javi Navarro, per un altre, en gran estat de forma.

En Areaclub es disputa torneig amb quadres de segona, tercera i quartes categories tant femenines com masculines i mixtes.

Mentrestant continua oberta la inscripció per a la gran cita de Borriana, on es disputarà el primer FIP Gold de l’any, pertanyent al nostre circuit Or autonòmic.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies