Notícies

22 de January 2022

Els classificatoris de menors per al TyC 1 i el circuit Plata són protagonistes del cap de setmana

Després dels tornejos previs disputats el passat cap de setmana, les nostres millors pales de menors se citen en Blupadel (Alacant) per a la disputa del torneig previ del primer cicle TyC de l’any.

En joc, les places corresponents a la nostra federació per a la primera gran cita a nivell nacional de menors que es disputarà en Montecanal Centre Esportiu (Saragossa) i les inscripcions del qual quedaran tancades la setmana vinent.

El nostre circuit Plata també té cita a Alacant. Concretament en AN Padel amb més de 200 jugadors inscrits en totes les categories. Algunes de les nostres pales més destacades aprofiten per a trencar el gel d’aquesta acabada de començar pretemporada.

És el cas de Miki Solbes, tercer classificat en el rànquing autonòmic, qui unirà les seues forces a Aitor García Basas per a començar a experimentar sensacions després d’algunes setmanes de gran càrrega física. Els joves Javi Navarro, seté jugador del rànquing, al costat d’Adrián Rodríguez, també tractaran de competir al màxim. Al costat d’ells Javier Palasí, Christian Ramos o Carlos Martí figuren també en la nòmina d’inscrits que garanteixen espectacle del bo en AN Padel.

Per a la setmana vinent el circuit Plata es traslladarà a Padel Center Castelló, amb inscripcions ja tancades, i a Blupadel, on encara pot inscriure’s.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies