Notícies

15 de January 2022

El Màster de Castelló i els provincials de menors destaquen en el cap de setmana competitiu

Comença la competició oficial de 2022 amb presència destacada de les millors pales de Castelló i l’inici del primer cicle de menors de l’any.

Així, en Padel Indoor Castelló, coincidint amb el torneig pertanyent al circuit Plata provincial veurem als jugadors que van aconseguir guanyar durant el curs passat una plaça per al Màster. En primer categoria masculina, Adrián Rodríguez i Javi Navarro ja tenen garantida la primera plaça del grup A mentre que Arturo Valero i David Monferrer encapçalen el grup B. Aquesta vesprada es jugaran les semifinals i demà la gran final.

Però a més, aquest màster provincial castellonenc disputa les segones categories tant femenina com masculina, tercera femenina i també mixta.

Hui també es posa en marxa la competició per a menors amb els previs classificatoris TyC cicle 1 de manera simultània en dues seus: Peri Esport a Castelló, 7Padel a València, mentre que el torneig de Blupadel a Alacant es disputarà el pròxim cap de setmana, juntament amb el Plata de AN Padel també a Alacant.

Tot això mentre s’han obert inscripcions per als tornejos de la setmana del 24 al 30 de gener previstos en Padel Center Castelló i Blupadel.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies