Notícies

25 de June 2022

El Circuit popular de pàdel El Corte Inglés arriba a Alacant

Just després de la cremà de les Fogueres de Sant Joan 2022, la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana anuncia l’arribada del prestigiós circuit de pàdel popular El Corte Inglés a la província d’Alacant.

Després de la creació fa ja 3 anys del circuit a la ciutat de València i la seua àrea metropolitana i del naixement del circuit a Castelló, arriba el torn d’Alacant amb una doble vessant. Un primer circuit que recorrerà les comarques d’Alacant interior i un segon que transitarà per les comarques més al sud de la Comunitat.

Així, el primer a arrancar serà el batejat com a circuit popular de pàdel Vega Baixa. Consta de cinc proves que es jugaran, en primer lloc, entre el 4 i el 9 de juliol en el Club Montepinar 3sesenta d’Orihuela; l’últim cap de setmana de setembre es disputarà la segona prova en el Club de tennis Albatera; just un mes després el circuit El Corte Inglés Vega Baixa visitarà el Club Orcelis d’Orihuela; el 20 de novembre es jugaran les finals en les pistes de pàdel del Club de tennis Almoradí.

En paral·lel s’inicia el circuit popular de pàdel El Corte Inglés Alacant interior amb la prova prevista de l’11 al 17 de juliol en el Club Altamira de Cocentaina. Des d’ací volarem fins a Elda per a jugar, a la fi d’agost, en Padel Lacy i a primers de setembre competir en Urban Sport Alcoi. Per al primer cap de setmana d’octubre ens espera Padelcoca a Novelda i tres setmanes més tard, s’anuncia prova en el Centre excursionista Eldense. Els dos últims tornejos es jugaran en la prestigiosa acadèmia Equelite i en La Foia d’Onil.

Aquest circuit El Corte Inglés Alacant interior comptarà, a més, amb el patrocini d’Ángel Linares, proveïdor d’alimentació, i compte, com els circuits de València, Castelló i Vega Baixa, amb el suport de Head i de les cerveses artesanals Tyris.

Les inscripcions a cadascuna de les proves es poden realitzar en les plantes d’Esports d’El Corte Inglés, i, com habitualment, en aquesta pàgina web. La inscripció amb llicència tindrà un cost de 15€ per prova i sense llicència (amb assegurança d’accidents) 20€. El torneig no tindrà premis econòmics en cap de les seues categories.

Els practicants del nostre esport en aquestes comarques alacantines tindran l’oportunitat de disputar un circuit pròxim, de proximitat, amb caràcter oficial i completament amateur. Una important novetat en un esport que compta amb una gran implantació i presència social en tota la província d’Alacant.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies