Notícies

27 de June 2022

El circuit Or FPCV té una cita amb la història

Al llarg d’aquesta setmana es disputarà la cinquena prova del circuit Or FPCV WPT Next Ruby al València Tennis Center.

Després de les proves ja disputades a Borriana, el Club de tennis Castelló, Ecomm i Castelló Pàdel Sport, el circuit, que reparteix punts per al circuit World Padel Tour disputarà, per primera vegada en la història d’aquest llegendari circuit, un torneig a la ciutat de València.

Les pistes d’aquest club del barri de la Malva-rosa de la capital de la Comunitat Valenciana ja estan preparades per a rebre a un quadre femení senzillament espectacular. La jugadora d’Utiel, Arantxa Soriano, apareix com a primer cap de sèrie al costat de la seua companya WPT, la murciana Araceli Martínez.

La també murciana Núria Vivancos, que va meravellar a Borriana, també estarà en l’Or de València al costat de la pacenc Lourdes Pascual. Una altra parella WPT, la formada per la val·lisoletana Alicia Blanco i la càntabra Sara Ruíz, seran terceres preclassificades mentre que la balear Sandra Hernández, recuperant a poc a poc el seu millor nivell, al costat de l’aragonesa amb residència a Palma, Patricia Martínez, apareixen com a quartes.

Ja per darrere, les campiones de l’Or de Castelló Pàdel Sport, Ksenia Sharifova i l’alacantina Estela Francés tractaran d’alçar un nou Or.

En el quadre masculí destaca la presència d’una parella clàssica antany en el nostre circuit Or, la formada pels alacantins Christian Fuster i Miki Solbes com primers caps de sèrie. Per darrere, els joves Adrián Rodríguez i José Román Martínez; i els també alacantins Javier Puerto i Óscar Vázquez completen la nòmina de grans favorits.

Recordem que el torneig es disputa en aquesta setmana, la immediatament anterior al World Padel Tour València Open, la qual cosa el converteix en un banc de proves excel·lent de cara a la gran prova del pàdel mundial en la capital de la Comunitat.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies