El Campionat d’España FEDDI es juga a Alacant

La Comunitat Valenciana acull, un any més, un esdeveniment d’àmbit nacional. I en aquesta oportunitat, ho fem de manera especial perquè, per primera vegada, una federació autonòmica organitza un Campionat d’España FEDDI.

Des de fa molts anys la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana ha destacat per la seua implicació en la integració, en aquest cas, de persones amb discapacitat intel·lectual, a través de múltiples projectes que han portat als nostres professors i monitors fins a la gran majoria dels patis dels col·legis d’educació especial on els hem fet partícips dels beneficis de la pràctica del pàdel.

Especialment, el projecte DIPadel en el col·le es contempla com un dels grans èxits de la nostra Federació. Per això, volem agrair a la Federació espanyola d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual la seua confiança en la nostra Federació per a l’organització d’aquest important Campionat d’Espanya.

Demà, en la seu d’El Corte Inglés de l’Avinguda de Federico Soto d’Alacant, amb la presència, entre altres, de representants de FEDDI, del diputat Bernabé Cano i del president de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana, Alfonso Monferrer, es presentarà aquest Campionat d’Espanya que es disputarà del 17 al 19 en Blupadel.

S’han batut tots els rècords d’inscripció i la competició s’ha dividit en dues fases, una inicial, tant en categoria masculina com mixta, de grups, que donarà pas a un quadre de consolació i a un quadre final d’on eixiran els finalistes, que es jugaran el títol de campió d’Espanya el diumenge a les 12.30.

Des de la nostra Federació donem la benvinguda a tots els participants en aquest Campionat d’Espanya FEDDI i els desitgem una feliç estada a Alacant.