FAQs

Preguntes freqüents

En esta secció anirem afegint les preguntes freqüents que soleu fer-nos i les seues respostes. Esperem que vos siga d’utilitat.

Com puc federar-me? Quant costa? Quins beneficis obtinc?

Disposes de tota la informació sobre este tema fent clic ací

Què he de fer per obrir un part d’accident amb l’assegurança?

Disposes de tota la informació sobre aquest tema fent clic ací

Com funciona el rànquing?

El rànquing és una representació ordenada del nivell dels jugadors segons els resultats obtinguts en l’últim any natural (52 setmanes). En 2016 per exemple, en el rànquing open absolut masculí i a l’espera de la implantació del rànquing únic nacional, estos punts són la suma dels 16 millors resultats obtinguts en este període. Tingues en compte que en actualitzar el rànquing, solen deixar de sumar-se tornejos que en l’anterior actualització si es tenien en compte. Si no has aconseguit sumar els mateixos o més punts, si no s’ha celebrat aquest torneig aquest any o a l’inrevés, etc, pot ocórrer que puges de llocs sense haver jugat o que baixes llocs i punts havent jugat. és normal. Recorda, que passe el que passe, els teus punts i posició seran el resultat dels teus millors 16 resultats de l’últim any. Ni més ni menys. Aquest nombre de tornejos (average) pot ser fix (open femení 9 tornejos) o percentatge (menors 70%).

On haig d’inscriure’m als tornejos?

Accedint a la pàgina principal. Recorda que este és l’únic sistema oficial d’inscripció. No pots inscriure’t ni per telèfon, ni per correu electrònic, ni per cap altre mitjà diferent al programa d’inscripcions.

Què haig de fer si em dóna error el programa d’inscripcions?

Segurament et donarà error per alguna inconcordança entre les dades que introdueixes i els que tenim en la nostra base de dades o perquè la teua llicència no està renovada. Posa’t en contacte amb la federació per solucionar-ho. Una vegada solucionat, hauràs d’inscriure’t pel programa d’inscripcions.

On puc consultar la informació sobre els cursos de monitors i de jutge àrbitre?

Pots fer-ho en el següent enllaç. El calendari de cursos es publica a la fi de gener. Consulta-ho i decidix quin de tots s’adapta millor a les teues condicions. Fent clic ací