DI PÀDEL EN EL COL·LEGI

DOCUMENTACIÓ

|

DI PÀDEL EN EL COL·LEGI

DI PÀDEL EN EL COL·LEGI

El projecte de Di Pàdel En El col·legi naix amb l’objectiu d’acostar la pràctica del nostre esport als col·legis d’educació especial de la Comunitat Valenciana.
Amb l’objectiu d’aconseguir una plena inclusió d’aquells alumnes amb alguna mena de discapacitat intel·lectual i en idèntiques condicions que els nostres alumnes del projecte Esport a l’Escola de la GVA, s’ha desenvolupat tot un conjunt de materials específics entre els quals destaca la PALA de Padel en el Col·legi (Grandària normal però amb puny adaptat i només 200-220gr de pes).
Xarxa de MiniPádel, Boles amb diferents pressions i Cintes per a marcar el camp completen un material creat especialment per a este projecte.

En el cas dels col·legis d’educació especial este material queda depositat en els centres perquè els professors puguen continuar amb l’activitat de manera permanent.

Cada unitat didàctica consta de 10 sessions presencials on els tècnics de la FPCV traslladen els seus coneixements i habilitats als alumnes i professors de cada centre.

A la Comunitat Valenciana existixen 46 centres d’educació especial en els quals es desenvolupa el projecte en horari lectiu: ALACANT 15; CASTELLÓ 7; VALÈNCIA 24.

Este projecte compta amb el suport econòmic a la província d’Alacant de la DIPUTACIÓ D’ALACANT, a la província de València de la DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA i a la província de Castelló de la COMUNITAT DE L’ESPORT.

I el suport logístic d’EL CORTE INGLÉS.

A continuació posem a la vostra disposició tota una explicació detallada del projecte.