Notícies

19 de June 2022

Daniela Valiente i Mar Munera van brillar en el TyC 3 Premium de Marbella

La calor va ser el gran protagonista de l’última cita del calendari de menors de la Federació espanyola de pàdel abans del Campionat d’Espanya que es jugarà en PadelPoint La Nucia.

Dos de les nostres jugadores: Daniela Valiente en categoria infantil i Mar Munera en aleví van aconseguir les finals del torneig. Elles i totes les jugadores amb llicència FPCV van ser acompanyades i coacheades per Javi Sánchez i Xavi Sellés en representació de la nostra federació. Veiem als 4 a la foto de portada.

Daniela Valiente, jugadora que pertany al grup d’elit que estudia i resideix en el Centre d’alt rendiment de Cheste. va jugar amb la catalana Elia Pons i després de superar les dues primeres rondes cedint a penes un joc en cada partit, va arribar la gran batalla de semifinals davant els segons caps de sèrie Mabel Rivera i Mercé Espelleta a les quals van remuntar 6/7 6/3 6/2 per a plantar-se en la gran final on les grans favorites al triomf final, Julieta Alemán i Raquel Eugenio no van donar opció malgrat els dos durs sets inicials (7/6 5/7 6/0).

En aquesta categoria infantil femenina també va ser molt destacada l’actuació de Paula Gil, qui al costat de Layla Marco, va aconseguir les semifinals del torneig. Per part seua, Leyre Montáñez va ser eliminada en quarts, María Mora en huitens i Ruth Petit no va poder superar la primera ronda.

La segona final amb representació valenciana va ser en categoria aleví. Ací Mar Munera, al costat de la catalana Eva Vázquez, també van arribar fins a l’últim partit d’aquest TyC Premium després de superar en una agònica semifinal als segons caps de sèrie, Daniela Jurado i Elena Herrera per 6/3 6/7 6/3 per a trobar-se en la gran final davant les grans favorites: Paula Ferrán i Martina Vera, a les quals no van poder superar.

Entre les valencianes que van participar en el quadre infantil femení va destacar Lola Tena, que va caure en quarts de final, 11/9 en el supertiebreak del tercer set i Naira Martín, qui va quedar baixada en primera ronda.

En el quadre benjamí femení trobem a Andrea ´Álvarez, que al costat de Valeria Maturano, va arribar fins als quarts de final.

Entre les cadets, gran torneig per a Diana Toledo i Lucía Peralta, els qui van aconseguir les semifinals on van ser eliminades per les campiones, Andrea Ustero i Noemí Aguilar. Fins a huitens van arribar Natalia Céspedes i Ainara Ruíz, i Noa Sánchez i no va poder superar la primera ronda Alba Galán.

Entre les júniors valencianes que van acudir a la cita de Marbella la millor va ser Candela Lucendo, qui al costat d’Ainhoa Sánchez, va aconseguir els quarts de final del torneig. En setzens es van quedar Nuria Molina, Lidón Gallego i Paula Donate i no van poder superar la primera ronda Lucía Fernández i la parella formada per Aitana Montañez i Claudia Esteban.

En la categoria júnior masculina la dupla formada per Nacho Moragues i Raúl Peralta va arribar fins als quarts de final mentre que un esquinç en el seu turmell a penes va permetre a Nacho Alonso jugar tres punts en el torneig.

També es van convertir els quarts de final en un mur infranquejable per als nostres jugadors cadets. Les parelles formades pels germans Andrés i Arturo Calzada i Rubén Fernández i Álvaro Martínez es van quedar a un pas de les semifinals.

Torneaç de l’únic jugador valencià en categoria infantil que va aconseguir plaça per a aquest TyC: Izán Violero, al costat de Manuel Huete, van aconseguir les semifinals fins que el cansament i la calor els van impedir avançar a la final. Derrota 3/6 7/5 6/0.

També fins a semifinals va arribar Mario Brocal, al costat de Asier Estébanez, en l’exigent quadre aleví. Una altra batalla a tres mànegues: 7/5 1/6 6/1 els van privar de la final.

Finalment, entre els benjamins, tots els nostres jugadors van ser eliminats en quarts de final: Aimar Gracia i Marcos Pérez, Joel Sánchez i Marcos Pérez i Nicolás Sapena van aconseguir aconseguir l’antepenúltima ronda.

Noticias relacionadas

Vols estar al dia? Rep les nostres butlletí de notícies