Licitació

Licitació de tornejos

A continuació teniu disponible un mòdul de la nostra aplicació per a realitzar les sol·licituds dels tornejos per a la temporada 2020. En este mòdul podreu consultar tota la documentació relativa a les novetats per a la pròxima temporada referent al circuit de tornejos del calendari de la FPCV, així com les bases i normatives que regularan la licitació d’estos tornejos. La realització de la sol·licitud suposa L’ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS DE LICITACIÓ I DELS TORNEJOS SOL·LICITATS. Pel que us recomanem que consulteu tota la documentació abans de realitzar qualsevol sol·licitud.

També us recomanem posar-vos en contacte amb el delegat de la vostra província a través dels diferents correus: alicante@padelcv.com; valencia@padelcv.com i castellon@padelcv.com

Posem també a la vostra disposició  una guia de l’organitzador perquè pugueu revisar i comprovar que ho teniu tot preparat i disposat per al torneig.

Termini de licitació

  • Les licitacions dels tornejos que se celebren abans del 28 de febrer de 2020 hauran de presentar-se abans del 17 de desembre de 2019.
  • Les licitacions dels tornejos que se celebren després del 28 de febrer i fins a finals d’any 2020 hauran de presentar-se abans del 14 de gener de 2019.

Cada licitació haurà d’anar acompanyada del justificant de la transferència/ingrés dels 100€ de fiança. Els clubs que tinguen dipositada una fiança d’anys anteriors, hauran d’enviar un correu electrònic a administra@padelcv.com i sol·licitar un justificant de la mateixa, que adjuntara en les seves licitacions.

TERMINI DE LICITACIONS TANCAT

Una vegada finalitzat el termini de licitacions, s’obri novament el termini per a tots els esdeveniments pendents d’assignar i circuits locals.