Comença l’Or FIP Rise de Borriana

La gran cita del pàdel valencià a la primavera ha començat. El FIP Rise de Espadel veurà arribar en el dia de hui als seus primers jugadors ja que demà dimecres arrancaran les fases prèvies de tots dos quadres.

En primera femenina trobem a l’alacantina Marina Martínez Lobo, al costat de Teresa Navarro de parella número u; a la saragossana resident a València Lucía Peralta, amb Cristina González com a número dos; i a la utielana Arantxa Soriano, al costat de la russa resident a València, Ksenia Sharifova com a caps de sèrie número 4.

En el quadre final masculí comprovem també la presència de jugadors valencians entre els favorits. L’alacantí Miki Solbes, amb Diego Gil, són primers preclassificats i els valencians Mario Ortega i Carlos Martí són parelles de sèrie número 3.

En la segona categoria masculina, ja pertanyent al circuit Or FPCV 2023, ahir es va completar la fase prèvia i hui es jugaran el gruix dels partits corresponents als huitens de final.

En la resta de categories, entre hui i el dissabte començaran a jugar-se els quadres.

Aquest FIP Rise de Borriana que es juga en Espadel tindrà streaming en directe diumenge que ve, a partir de les 10 del matí, amb les semifinals del torneig i des de les 17 hores es jugaran les finals, també retransmeses en directe.